To je to što me zanima!

Otkrili trojac: Iz kamiona ukrali duhan vrijedan 7,7 milijuna kn

Netko je iz neosiguranog zaplijenjenog kamiona s neosigujranog i neuređenog parkirališta ukrao 108 kartonskih kutija s duhanom. Istragom je policija otkrila trojac koji je ukrao 7,7 milijuna kuna vrijedan duhan
Vidi originalni članak

Virovitički kriminalisti u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom,36-godišnjakom i 33-godišnjakom, zbog sumnje u krađu duhana.

Naime, od sredine kolovoza do početka rujna u Virovitici, netko je iz neosiguranog zaplijenjenog kamiona s neosiguranog i neuređenog parkirališta ukrao 108 kartonskih kutija s duhanom u listu, ukupne bruto težine 14.500 kilograma, čime su oštetili Ministarstvo financija RH u iznosu od 7,77 milijuna kuna.

Operativnim radom na terenu, došlo se do saznanja da bi počinitelji ovog kaznenog djela mogli biti osobe sa područja Virovitice, nakon čega su istragom obavili pretrage kuća i drugih prostorija, te je tom prilikom utvrđeno postojanje osnove sumnje da su počinitelji ovog kaznenog djela 33-godišnjak, 36-godišnjak i 48-godišnjak, protiv kojih će nadležnom ODO-Virovitica biti dostavljeno posebno izvješće.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 07.12.2020.

    Sad će mo čiburit.... 😁😁😁

  • julije cezar III 07.12.2020.

    Da nije HDZ.

  • totalnoodvaljen 07.12.2020.

    Kako su mogli oštetiti "ministarstvo financija"?!?! Jel ono posadilo taj duhan možda, ili otkupilo? NIJE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare