To je to što me zanima!

Otkrio da ga žena vara pa ljubavniku porazbijao kuću

Ljubomorni suprug ljubavniku je krevet u kući prepilio na pola, plazmu izgrebao i izlio kemikalije po namještaju. Sretan je jer je žena ostala s njim
Vidi originalni članak

Nakon što je otkrio da ga supruga vara s mladim ljubavnikom, 50-godišnji britanski građevinar John Matthews uništio je 24-godišnjem igraču kriketa cijelu kuću. Njegova supruga Pam (48) započela je vezu sa Neilom Edwardsom, kada je on počeo renovirati mladićevu kuću. Kada mu je priznala aferu, John je odlučio poravnati dugove. Krevet u kući prepilio mu je na pola, plazmu izgrebao, izlio kemikalije po namještaju i podu. Porazbijao je ogledala u kući, uništio zavjese i tepihe. Napravio je gotovo 100.000 kuna štete.
- Proveselio si se, a sada je vrijeme za kaznu. Kada se igraš s vatrom, očekuj da ćeš se opeći. Ako nastaviš sa mojom ženom, srušit ću ti kuću, a tebe uništiti, stajalo je u poruci koju je John ostavio pričvršćenoj na ulazna vrata. Matthewsa su osudili na 160 sati dobrotvornog rada i novčanu kaznu. No, John kaže da ga nije briga. Glavno mu je da je supruga ostala s njim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andy25 20.08.2008.

    Kak mu je palo na pamet primiti ženu natrag???Budala! Izbacila bih nju iz kuće, pa nek ide ljubavniku u demoliranu kuću!

  • chloe 20.08.2008.

    koji kreten,trebao je nju srediti ne njega,ma mi zene smo gori nego oni!!

  • delux 20.08.2008.

    znam za takav slučaj u mojoj blizini. istukao frajera a žena se vratila kući i nakon 3-4 mjeseca se ipak razvode jer muž ne može više živjeti s njom. baš me zanima zašto! a i budala istukao tipa a ona je ta koja se nabacivala njemu.frajer mlad zgodan iskoristio pa nije on oženjen.šta on nije mislila na muža i djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare