To je to što me zanima!

Otkrivamo kolike su najveće plaće liječnika u 10 bolnica: 'Iza toga stoje brojni prekovremeni'

Kako je moguće da bolnica funkcionira s dva radiologa? Kako je ravnatelj mogao dozvoliti osobi od 70 godina da odradi devet dežurstava, pita se dr. Šmit
Vidi originalni članak

Dok se liječnici bore za veće koeficijente i najavljuju štrajk, 24sata su doznala iznose deset najvećih isplaćenih plaća/primanja liječnika u pet KBC-ova i pet Općih bolnica isplaćenih u siječnju 2024. za prosinac 2023. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mislilac 14.02.2024.

    Sedamdesetogodišnjak ako recimo nije radio 4 nedjelje u mjesecu je kao radio 12 sati svaki dan. To ne vjerujem. Treba pogledati koliko je nalaza napravio taj mjesec jer se tako jednostavno utvrdi da li je varao sistem. Sa 70 godina je to praktički nemoguće odraditi. Nikoga ne zanima njegovih zarađenih 9.112 eura za taj mjesec nego broj nalaza taj mjesec.

  • DDlojzek1967 14.02.2024.

    Ravnatelji bolnica i bolnički liječnici godinama si bildaju satnicu i evidentiraju sate koje nisu odradili. To je opće poznato kao i to da pojedini obavljaju privatno dijagnostiku i zahvate , a da pri tom koriste bolničke resurse. To je Hrvatska po mjeri AP i HDZ....

  • patak Bubi 14.02.2024.

    9 dežurstava? Hahaha, u najgore doba kad se odjel kod nas skoro ugasio imao sam 11 dežurstava mjesečno. Doba mraka i beznađa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare