To je to što me zanima!

Otkrivamo pozadinu sukoba i razloge zbog kojih odlazi Pusić

Najveći favorit za predsjednika HNS-a je Ivan Vrdoljak, ali dio bi HNS-ovaca želio da u igru uđe više kandidata, jer je članstvo stranke polarizirano
Vidi originalni članak

Čak bi i optimist grčićevskih proporcija - a takvih u HNS-u vjerojatno nema - morao priznati da stranka Vesne Pusić stoji pred liticom, s koje puca jasan pogled na dubok ponor. Rejting stranke posljednjih godinu dana ne daje im izgleda za ulazak u Sabor. S anketnim rezultatima između jedan i dva posto, stranka koja danas drži gotovo trećinu Vlade i brojna javna poduzeća, mora računati na velike turbulencije.

Samo u HEP-u zaposleno je 37 članova te stranke, od toga njih 19 na rukovodećim pozicijama. Tu su i veliki dijelovi Janafa, Plinacroa, HŽ-a i brojnih drugih tvrtki. Ne uđe li HNS u iduću vladu, stotine članova ostat će bez posla onako kako su ga i dobile - političkom odlukom. Tomislav Karamarko najavio je da će, dobije li izbore, zadržati sposobne, ali - koliko je takvih.

Više pročitajte u Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 90

  • leoirex 14.09.2014.

    Ipak je Čačić bio broj jedan u ovoj stranci. Što će se dobiti time što će eventualno Vrdoljak naslijediti Pusićku? Opet jedno veliko ništa.

  • Herzog(315178) 14.09.2014.

    Ovo je Hrvatska stvarnost ,stranku koju podržava 1-2 % (možda i manje )stanovništva RH vodi nas malo po pomalo ali sigurno u ponor siromaštva . Čisti politički paradoks !

  • dobitak 14.09.2014.

    pa neka se raspadne ali neka odgovaraju ta svoja nedjela

Komentiraj...
Vidi sve komentare