To je to što me zanima!

Otkucala je ponoć, a Bandićeve oči počele su se polako sklapati

Misu i propovijed pratio je teškom mukom zijevajući i trljajući oči. Prije mise građanima je poželio sretnu i uspješnu 2019. godinu te da budu bliži drugima čineći im dobro. Sebi je zaželio zdravlje
Vidi originalni članak

Nadbiskup Bozanić je s oltara govorio o radosti Božića, a zagrebački gradonačelnik se borio da ostane budan.

Radost Božića nije rezervirana samo za privilegirane, moćne, poznate, nego je upućena svima, govorio je kardinal Bozanić predvodeći misu polnoćku u utorak u zagrebačkoj Katedrali. U prvim redovima klupe su zauzeli političari, a među njima je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Misu i propovijed pratio je teškom mukom zijevajući i trljajući oči.

10.000 PORCIJA Bandić je citirao papu Franju i dijelio bakalar Zagrepčanima

Prije mise građanima je poželio sretnu i uspješnu 2019. godinu te da budu bliži drugima čineći im dobro. Sebi je zaželio zdravlje, a zatim se usporedio s nogometašem Neymarom.

- Kad Neymar uzme loptu na sredini terena, onda ide ka golu bez obzira na prepreke, a prepreka mu može biti samo da mu netko strga nogu. Ja imam strganu nogu, ali svejedno igram koliko mogu - rekao je Milan Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • aurelio63 27.12.2018.

    pa vidjeli smo u kumu da crkva i mafija izvrsno surađuju crkva je za sirotinju samo po priči isusa inače je to največa novčarska kuća i od sklapanja pakta s rimskim carem preuzela je vladanje nad svijetom i blagom svijeta nije se badave pokrštavalo ognjem i mačem

  • Ivica9999 27.12.2018.

    Amen

  • ljubica ljubičica_1 27.12.2018.

    Bilo kuda Kiki svuda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare