To je to što me zanima!

Otmičar ostaje u zatvoru, sud odredio jamčevinu od 8 mil. $

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U lisicama i bezizražajnog lica, izašao je pred sutkinju. Odredila je po 2 mil. dolara jamčevine za svaku ženu i djevojčicu rođenu u zatočeništvu. Braća su puštena
Vidi originalni članak

Bivši vozač školskog autobusa Ariel Castro (52), koji je osumnjičen da je oteo i zatočio tri djevojke 2002., 2003. i 2004. godine u Celevelandu, u četvrtak se pojavio pred sudom. Određen mu je pritvor uz jamčevinu od 8 milijuna dolara, piše Reuters

Vezan lisicama i bezizražajnog lica, izašao je pred sutkinju Općinskog suda Lauren Moore, a ona je odredila po 2 milijuna dolara jamčevine za svaku od tri zatočene žene i djevojčicu koja je rođena u zatočeništvu. 

Prvi je to put od uhićenja u ponedjeljak da se Ariel Castro pojavio u javnosti. Optužnica ga tereti po četiri točke otmice te tri točke za silovanje. Njegova odvjetnica po dužnosti, Kathleen MeDetz, u četvrtak je izjavila kako će Castru trebati 800.000 dolara u gotovini kako bi izašao iz zatvora. 

- On uopće nema novca, jasno je da to ne može platiti - rekla je odvjetnica i dodala kako je nezaposlen. Posao vozača školskog autobusa izgubio je u studenom 2012.

Castra u zatvoru paze kako ne bi počinio samoubojstvo, a njegova odvjetnica rekla je kako očekuje da će biti u izolaciji. 

Castrova dvojica braće Pedro (54) i Onil (50), koji su također uhićeni u ponedjeljak, pojavili su se pred sudom. Pušteni su na slobodu nakon što su istražitelji utvrdili da nisu imali saznanja o otmici ili zarobljeništvu djevojaka. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • LjiljanaMilovanovic 10.05.2013.

    Kakva su to braca ako su zivjeli u istom gradu a nisu nista znali, ah da kod njih nitko kod nikoga ne ide.

  • user_122388 09.05.2013.

    BOLESNIK!!!!!!!!!!!!!!!

  • zekica 09.05.2013.

    nije za drugo nego poželit mu dug život i tešku bolest

Komentiraj...
Vidi sve komentare