To je to što me zanima!

Otočac: Propucao prozor sobe u kojoj su bila djeca

Prozor je počinitelj propucao u utorak navečer. Djeca koja su bila u sobi nisu ozlijeđena. U srijedu su uhitili muškarca (38) kojeg sumnjiče za napad
Vidi originalni članak

Policajci u Otočcu u utorak su navečer primili dojavu kako je u Ulici Kneza Branimira netko propucao prozor spavaće sobe na obiteljskoj kući u vlasništvu Branka Podnara. U tom trenutku u sobi je bilo dvoje dječaka u dobi od 6 i 8 godina, koji nisu ozlijeđena. Policija je odmah izašla na teren, no nisu mogli pronaći počinitelja niti oružje kojim je pucano.
- Začula sam prasak, a dvoje djece je u panici dotrčalo iz sobe i donijelo zrno metka. Sin je u strahu samo uspio reći "Mama netko je pucao" - ispričala je Blaženka Podnar (28) čije se dvoje maloljetne djece bezbrižno igralo u sobi.
- To je nevjerojatno. Možete misliti kako se osjećamo, pogotovo jer u tom trenutku moj suprug nije bio kod kuće - kaže Blaženka.
Policija je u srijedu u postaju privela Z.G. (38) kojeg sumnjiče da je propucao staklo. U tijeku je krim-obrada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • spreman 19.11.2009.

    Nije mi jasna ova fora sa zatamnjivanjem očiju djece. U novinama zatamnite, a onda gledam prilog o toj istoj djeci na TV-u i normalno ih prikažu, bez ikakve cenzure.

  • plavuša13 18.11.2009.

    Bože sačuvaj,pa postoji li ijedno mjesto gdje se možeš osjećat miran i siguran?

  • olnada 18.11.2009.

    Divljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare