To je to što me zanima!

Otrovala svekrvu? U tijelu žene našli su zabranjene kemikalije

Liječnik iz imotskog kraja optužio je suprugu da mu je otrovala majku koja je umrla u rujnu prošle godine. Ona, doznajemo od njenih poznanika, sve opovrgava
Vidi originalni članak

Liječnik iz imotskog kraja optužio je suprugu da mu je otrovala majku koja je umrla u rujnu prošle godine.

Nakon toga zatražio je ekshumaciju tijela, a rezultati su bili šokantni. Naime, u krvi pokojnice pronađeni su tragovi karbofurana, otrova za miševa i mačke:

- Da, pronašli smo tragove otrova koji je zabranjen u Europskoj uniji. Više vam ne mogu reći, a i ne znam u kojem smjeru se nastavlja istraga - rekao nam je patolog Antonio Alujević, koji je obavio ekshumaciju.

Liječnikova majka doživjela je dva moždana udara, a posljednje tri godine života provela je kod sina i snahe. Prema pričama susjeda, upravo se snaha najviše brinula za staricu prije nego je umrla.

S druge strane, liječnik i supruga u brakorazvodnoj su parnici, a njihov brak prožet je svađama i obiteljskim nasiljem. Prema nekim pričama, liječnik je često tukao suprugu, a i ona mu je znala uzvratiti.

Sigurno je samo da je supruga prije nekoliko mjeseci pretučena došla u splitsku bolnicu. Susjedi kažu da je doslovno ispuzila iz kuće i zatražila pomoć. Tada je liječnik prijavljen zbog obiteljskog nasilja.

U splitskoj bolnici navodno su joj ustanovljeni prijelom nosne kosti, puknuće arkada i brojni hematomi po glavi i tijelu. Nakon tog incidenta preselila se s djecom kod roditelja, a od tada je sa suprugom u brakorazvodnoj parnici.

Unatoč tome što je starica preminula u rujnu prošle godine, njen sin zatražio je ekshumaciju tek nekoliko mjeseci poslije. Nakon toksikoloških nalaza Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv liječnikove supruge. Ona, doznajemo od njenih poznanika, sve najoštrije opovrgava.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • snj 04.09.2011.

    hm... doktor je.. čini mi se da je on otrovao mamu da bi podvalio supruzi. ne znam kak bi drukčije on mogao znati :P

  • taraba 04.09.2011.

    Nije logično da se netko 3 god.(mukotrpno!) brine za možda nepokretnu staricu ,a to je težak posao,pa je onda otruje,umjesto da samo ---ode,umjesto da trpi zlostavljanja.Nije logično da suprug tek nakon godinu dana "shvati" da mu je majka otrovana!! Zar je toliko vremena ,unatoč sumnji,"štitio" suprugu s kojom se očito ne slaže,koja će se vrlo vjerojatno odseliti,rastati,odvest djecu. Ako su djeca starija,i njih bi trebalo pitati,oni nepogrešivo osjećaju ili znaju što se moglo tu događati na štetu sirote bake,a čini mi se i majke.Teško je povjerovati da netko može 3 god.njegovati staricu(a nije baš vlastita majka),a to je dugi period žrtvovanja,nitko to ne može raditi a da nije suosjećajan,pa joj onda nanijeti zlo,za koje će robijati,jer,kao,i suprug je provalio tu tajnu.A suprug jedva čeka da joj napakosti,naravno.Jako ružna obiteljska priča.

  • realan123 04.09.2011.

    pa ti odi sad doktoru idem k...c

Komentiraj...
Vidi sve komentare