To je to što me zanima!

Otrovali se monoksidom? Cijela obitelj završila u KBC Zagreb

Svi su bili u kući u Željezničkoj ulici, a 50-godišnjaku, 49-godišnjakinji i četvero djece liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Očevid će se obaviti danas...
Vidi originalni članak

Prošle noći oko 1 sat obitelj iz Sesveta vjerojatno se otrovala ugljičnim monoksidom. Svi su bili u kući u Željezničkoj ulici, a 50-godišnjaku, 49-godišnjakinji i četvero djece liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. 

Nitko nije životno ugrožen.

Očevid će se obaviti danas, javlja PU zagrebačka. 
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nikola_G3 02.10.2018.

    Kao prvo nije "atmosverski" već atmosferski, te kad se već priča o tom trebalo bi znat šta to i znači također i kako radi kondezacijski bojler, a ovi ljudi što su se otrovali trebali bi otić u crkvu te zahvalit Bogu što su ostali živi. Dimnjak ni nemaju nego priključnu cijev. Tako da je malo glupo pričat o dimnjačarima i bilo čemu drugom.

  • Herzog(315178) 02.10.2018.

    Na žalost većina servisera je nepismena i ne poznaje posao .Certifikate im dijele kapom i šakom kompanije koje distribuiraju plinske aparate .U takvim predstavništvima također je većina nepismenih i nestručnih djelatnika koji za sitne provizije izdaju certifikate za servis plinske tehnike . Ja se pitam zašto certifikate ne izdaju državne institucije i zašto ne postoji nužna stručna sprema za takvu djelatnost . Neka narod pripazi koga pušta u kuću . Čast stručnim serviserima ali na žalost puno je onih koji ne bi trebali biti u ovom vrlo ozbiljnom poslu !

  • domoljub029 02.10.2018.

    Ja bih zabranio spavanje u prostoriji gdje je bojler

Komentiraj...
Vidi sve komentare