To je to što me zanima!

Otrovali se? Radnicima pozlilo dok su iskrcavali cipele iz Kine

Njemačka: Radnici tvrtke koja prodaje dizajnersku odjeću i obuću su istovarivali kontejnere koji su došli iz Kine. Dvoje je radnika završilo u bolnici. Drugi su se žalili na vrtoglavicu...
Vidi originalni članak

Radnici su u ponedjeljak oko 10.30 sati u Grubu u Bavarskoj istovarivali kontejner sa cipelama koje su stigle iz Kine. 60 ljudi je pozlilo.

Riječ je o radnicima tvrtke „Schustermann & Borenstein“ koja prodaje dizajnersku odjeću i obuću po povoljnim cijenama. U logističkom centru radi 500 ljudi. Istovarili su jedan kontejner, a kada su počeli istovarivati drugi požalili su se da im se vrti, da im je zlo i da imaju problema s disanjem. Dvoje ih je završilo u bolnici.

Daniel Schustermann (39), šef tvrtke, tvrdi da zbog insekata svaki put kamione "čiste" plinom. Nakon toga moraju proći 24 sata da se sve provjetri. Schustermann tvrdi da su radnici u kontejnere ušli prije isteka tog roka i da im je zato bilo mučno. No inspekcija je brzo izašla na teren i nije utvrdila da je riječ o plinu za insekte. No očito je i dalje "nešto bilo u zraku" jer se nakon toga još sedam radnika požalilo da im je zlo, piše Bild.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Wimby 16.03.2016.

    Potrudite se malo pogledati po trgovinama kad kupujete, ima toliko stvari koje nisu MADE IN CHINA i izbjegavat maksimalno njih.

  • Britvaa 15.03.2016.

    Pa slabo je sve otrovano to što nam prodaju. Fuj.

  • homo homini lupus est 15.03.2016.

    Sreća da nisu obukli te cipele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare