To je to što me zanima!

Otvorili adventske kućice u Zagrebu, Bandić ih podržava

'Crni petak je jučer bio, pa koga vi pravite bedastim?! Velikim igračima u šoping centrima je sve dozvoljeno, a malim ljudima zagrebačkim obrtnicima nije dozvoljeno ništa', rekao je Bandić
Vidi originalni članak

Zabrana Nacionalnog stožera civilne zaštite za održavanje sajmova pogodila je zagrebačke obrtnike koji su se nadali da će se Advent u Zagrebu održati.

Svoje nezadovoljstvo su izrazili na simboličnom otvaranju Adventa na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojem je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, javlja Večernji list.  

- Jednostavno nema smisla da se na otvorenom prostoru prigodna prodaja zabrani dok se takve stvari u velikom šoping centrima dozvoljavaju, rekao je Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, javlja HRT.

Gradonačelnik Milan Bandić pridružio se članovima Udruženja obrtnika Grada Zagreba i dao im podršku. 

- Crni petak je jučer bio, pa koga vi pravite bedastim?! Velikim igračima u šoping centrima je sve dozvoljeno, a malim ljudima zagrebačkim obrtnicima nije dozvoljeno ništa, dok sam ja gradonačelnik Zagreba neće biti diskriminacije zagrebačkih obrtnika, rekao je Bandić tom prilikom te dodao je da je on za sajam dao dozvolu prije tri dana te da njegov potpis nešto znači.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.11.2020.

    bandić je šef plenkoviću..

  • Selo_malo 28.11.2020.

    Lik zna posel jer da ne zna ne bi bio četvrt stoljeća na toj poziciji na kojoj je, delao to kaj dela, a da mu nitko ništa ne može.

  • NikolaTesla 28.11.2020.

    Ajmo rat rodijaka iz Grada, protiv rodijaka iz "stožera". Pečem kokice i stavljam pivo hladit. Dajte malko da uživamokad se dohvate najkorumpiraniji međusobno, da se narod izgušta malko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare