News

Komentari 8

Otvorili adventske kućice u Zagrebu, Bandić ih podržava

Otvorili adventske kućice u Zagrebu, Bandić ih podržava

'Crni petak je jučer bio, pa koga vi pravite bedastim?! Velikim igračima u šoping centrima je sve dozvoljeno, a malim ljudima zagrebačkim obrtnicima nije dozvoljeno ništa', rekao je Bandić

Zabrana Nacionalnog stožera civilne zaštite za održavanje sajmova pogodila je zagrebačke obrtnike koji su se nadali da će se Advent u Zagrebu održati.

Svoje nezadovoljstvo su izrazili na simboličnom otvaranju Adventa na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojem je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, javlja Večernji list.  

- Jednostavno nema smisla da se na otvorenom prostoru prigodna prodaja zabrani dok se takve stvari u velikom šoping centrima dozvoljavaju, rekao je Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, javlja HRT.

Gradonačelnik Milan Bandić pridružio se članovima Udruženja obrtnika Grada Zagreba i dao im podršku. 

- Crni petak je jučer bio, pa koga vi pravite bedastim?! Velikim igračima u šoping centrima je sve dozvoljeno, a malim ljudima zagrebačkim obrtnicima nije dozvoljeno ništa, dok sam ja gradonačelnik Zagreba neće biti diskriminacije zagrebačkih obrtnika, rekao je Bandić tom prilikom te dodao je da je on za sajam dao dozvolu prije tri dana te da njegov potpis nešto znači.

Najčitaniji članci