To je to što me zanima!

Otvorili kolodvor, tamburaši Šeksu svirali pjesmu iz Kuma

Potpredsjednik Sabora u Osijek je došao na otvorenje autobusnog kolodvora, kojeg je blagoslovio i nadbiskup Marin Srakić. Dok je Šeks govorio tamburaši su svirali
Vidi originalni članak

Nakon 45 godina 'privremenog' zdanja, koje je bilo gradsko ruglo, Osijek je u petak konačno dobio autobusni kolodvor. Drago Tadić, predsjednik Uprave Osijek-koteksa, građevinske tvrtke koja je izgradila kolodvor i njime će upravljati sljedećih 27 godina, kaže da "istočno od Beča pa do Istanbula" ne postoji ovako velebno zdanje.

- Investicija je bila vrijedna 120 milijuna kuna. Uložili smo 10.000 prostornih metara betona, 450 tona nosive konstrukcije, 3000 četvornih metara stakla u izradu kolodvora na kojeg možemo biti ponosni. Na katu će se nalaziti i veliki fitness centar - kaže Tadić.

Marin Srakić, nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, blagoslovio je kolodvor i pozvao vozače autobusa da paze u prometu, jer "anđeli čuvari čuvaju samo do 120 kilometara na sat, brže ne mogu".

Tijekom obraćanja novinarima Vladimira Šeksa i Drage Tadića, protiv kojeg se vodi istraga zbog pokušaja podmićivanja članova Vrhovnog suda u vezi presude Branimiru Glavašu, tamburaši su svirali naslovnu pjesmu Nina Rote iz filmske trilogije Kum.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • konjusina 06.06.2011.

    hmmmmm.....alcohol united....

  • zagi87 05.06.2011.

    mi mozemo biti ponosni na kolodvor alina seksa jadni i tuzni

  • Prva Proleterska_1 04.06.2011.

    Ajme kad ovi građevinu vjetar dovati. Past će ki trula šljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare