To je to što me zanima!

Otvorio je vrtić i najavio božićnice za umirovljenike

Splitski gradonačelnik Željko Kerum na otvorenju drugog od šest vrtića je rekao da je bolje potrošiti 30 milijuna kuna na božićnice nego na 3 barake
Vidi originalni članak

Željko Kerum otvorio je u utorak Brnistru, drugi od šest novih splitskih vrtića. Ukupno će vrtići primati 268 djece, a zaposlit će se 52 ljudi, od čega 33 odgajateljice. Na otvaranju Brnistre Kerum je potvrdio i isplatu božićnice umirovljenicima, i to najveće u Hrvatskoj. Gradskom vijeću će naime biti predloženo da oni s manje od 2.000 kuna mirovine dobiju 1.000 kuna božićnice, a oni s višom mirovinom 600 kuna.
- Utrošit ćemo 30 milijuna kuna za to, ali zar nije bolje to nego platiti 37 milijuna kuna za tri barake, aludirao je Kerum na slučaj pristupne ceste splitskom rodilištu. Kao i na otvaranju vrtića Nevice prije nekoliko dana, gradonačelnik se ponovo okomio na bivše gradske vlasti.
- Kao što sam rekao, bolje je dati novac umirovljenicima nego plaćati po 30-40 milijuna kuna nekakve nikad dovršene studije. Naš najveći uspjeh je što smo zatvorili špinu, nema više drpanja gradskog novca - zaključio je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marinapomorac 05.11.2009.

    cila fora i je u tome što on to vodi ka biznis a ne kao političku trampu.... jel triba vrtić? di triba i kolko triba, i napravi se. a ne držat to na papiru i čuvat za obećanje koje će se nudit na sljedećim izborima. ja znam za studije koje crpe tisuće kuna a napravljene su samo da bi se išlo iz šupljeg u prazno. Kerum je ljudima izvana (čitaj ZG) malo off, al on će napravit. I ide mi na nerve te izjave stavio sestru za xy, babu za zamjenicu, didu za predsjednika, Šta bi to trebalo značit, ako moj brat postane političar ja moram sidit doma i primat socijalu, ja onda više ne mogu napredovat? Ako zna brat zna i sestra, nek cila familija bude u gradskoj upravi. Bolje dva brata koja će učinit nešto nego dva stranca koja sjede i posrivečki čupaju lovu seb u džep....

  • 03.11.2009.

    svaka čast Kerume.. kakav si takav si al si najbolji političar u državi za sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare