To je to što me zanima!

Ova snimka prevrtanja šlepera u Teksasu prožet će vas jezom

Nekim čudom, serija prometnih nesreća do kojih je došlo na jednoj teksaškoj autocesti rezultirala je s 'tek' dvoje ozlijeđenih ljudi, a nitko, srećom, nije poginuo...
Vidi originalni članak

U petak se na Teksas spustila gusta magla koja je ljudima napravila poprilične probleme, posebice u prometu, a najgori se scenarij odigrao na cesti broj 84 gdje je serija sudara započela sudarom dva osobna automobila. 

Policija je izašla na teren i obavljala očevid kada je vozač izgubio kontrolu nad kamperom u koji se onda zabilo još nekoliko vozila, piše CNN.  

Na lice mjesta došao je i Caleb Holder, fotograf KCBD-a koji je snimao kaos koji je paralizirao prometnicu. Taman u tom trenutku, šleper je pokušao izbjeći udar u džip koji je promijenio traku, vozač je izgubio kontrolu nad kamionom, a što se onda dogodilo jednostavno pogledajte u videu:

Iako je moglo završiti fatalno, u cijelom ovom zastrašujućem krkljancu ozlijeđeno je dvoje ljudi koji su hospitalizirani, ali se očekuje da će se oporaviti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 29.12.2019.

    u zadnji tren je kamionđija smoto i spasio ovog žutonju... vide se kotači kako ruju i mota u lijevo...

  • 28.12.2019.

    Kada je noc, magla, kisa, poledica, prestaju vaziti znakovi s ogranicenjima brzine i onda se voznja prilagodjava uvjetima.

  • zagorec17 28.12.2019.

    Ova soferčina ce samo zbog ovoga zavrsiti iza resetaka min. 20 g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare