To je to što me zanima!

"Ova Vlada provodi puzajući državni udar, to je katastrofa"

Nitko neće postavljati uvjete HDZ-u. Ovo je vrijeme teške gospodarske situacije i u takvom vremenu ne mogu se postavljati uvjeti, rekao je Karamarko u četvrtak
Vidi originalni članak

Nitko neće postavljati uvjete HDZ-u. Ovo je vrijeme teške gospodarske situacije i u takvom vremenu ne mogu se postavljati uvjeti, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak nakon što je HDZ obilježio obljetnicu smrti dr. Franje Tuđmana. Na pitanje novinara da li to znači da HDZ neće pristati na nestranačkog premijera, Karamarko je rekao da je to stvar pregovora. Karamarko je također kritizirao SDP.  Rekao je da je riječ o vladi i stranci koja je četiri godine lagala i da tko kaže da sada ne lažu da imaju većinu, odnosno da je mogu okupiti. 

- To je bacanje spinova. Vlada provodi puzajući državni udar, to je katastrofa, i u tome neće uspjeti - rekao je Karamarko, javlja Večernji list.  

Idi na 24sata

Komentari 336

  • bosanacbolan 12.12.2015.

    Zbog neprimjerenog sadržaja izmjenili smo vaš komentar iz "Zbog neprimjerenog sadržaja izmjenili smo vaš komentar iz "MAJKO MILA skinite se svi sa Hrvatskoga K.... dosta je vaših uhljeba, budalaština i nebuloza. MOLIM VAS dajte nam da konačno nakon 80 godina živimo i radimo kao ljudi! MOLIMMMMMMM VAS HRVATSKA VLASTIIIII. MOLIM VAS U IME NAŠE DIJECE I BUDUĆNOSTI HRVATSKE! AJTE S VRAGON SVI MOLIM VAS!" u "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata."" u "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran."

  • bosanacbolan 12.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sqiptar1971 12.12.2015.

    Drzavni udar mogu samo proizvesti Hrvati iz dijaspore , a ne jugoslaveni iz jugoslavije kao sto ste vi svi tamo manje ili vise (velike picke smrdljive)! Samo su Hrvati iz dijaspore Hrvati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare