To je to što me zanima!

‘Ovaj Konzumov spot poruka je svima koji su uvijek bili uz nas'

U nastavku reklame govori se kako je odgovor jednostavan jer se ne može zaustaviti rast žita, kao što se ne može reći maslini da prestane rađati, moru da prestane davati sol
Vidi originalni članak

Pitam vas kad prestane biti dobro i dođu teškoće, zašto ne odustanete?, početak je nove reklame za Konzum.

U nastavku reklame govori se kako je odgovor jednostavan jer se ne može zaustaviti rast žita, kao što se ne može reći maslini da prestane rađati, moru da prestane davati sol ili radišnu čovjeku reći da odustane od rada. Dok se sve to govori na scenu stupaju radnici koji se nasmiješeno pozdravljaju dok dolaze na posao, spremni za nove radne izazove. Video koji je u petak objavljen na YouTubeu dosad ima gotovo 50.000 prikaza.

- Ovaj Konzumov spot poruka je svima onima koji su uvijek bili uz nas, koji su pokazivali svoju podršku i u najtežim trenucima. To je poruka za naše obitelji koje s nama proživljavaju svaki dan - dio je opisa ispod objavljenog videa.      

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Prva Proleterska 30.06.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Anonimus6666 26.06.2017.

    Recenica iz spota "nismo od onih koji neodustaju". Ako se dobro sjecam to je dvostruka negacija pa onda zapravo mogli su i reci mi smo oni koji odustaju, sad ko zna iscitati poruku iz toga njemu ne moram nista pisati, a za one koji neznaju isto tako.

  • Aileen 21.06.2017.

    Na Titanicu je svirao orkestar dok je tonuo. I koliko mi je znano pogutili su se svi iz tog benda. A kada su već svirkom davali nadu onima koji će s njima potonuti vjerojatno su imali direktivu i smješiti se. Bilo biiluzorno očekivati da su svirali valcere ridajući. Ta me tužna prića podsjeti na "naš" ili - zaista naš kada ga budemo plaćali kao porezni obveznici - Agrokor. I tamo sve ide i otišlo je dođavola a "kapela" svira i to nasmješena. Nadam se da će ipak u blizini biti neka Carpathia. Barem da spasi kapelu, nisu oni krivi što im je rećeno - i za to su plaćeni - da se smiju u poruci koja normalne rasplače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare