To je to što me zanima!

Ovi muškarci su osjetili kako bole trudovi: To je najveća bol!

Nizozemski voditelji Dennis Storm i Valerio Zeno u svojoj emisiji "Zamorci" odlučili su osjetiti kako je ženama kada rađaju. Čak dva sata su doživljavali "trudove"...
Vidi originalni članak

Kako se to osjećaju žene tijekom poroda i koliko to uistinu boli, odlučila su doznati dvojica nizozemskih voditelja Dennis Storm i Valerio Zeno. U svojoj emisiji "Zamorci" dosad su radili svakakve ludorije, no posljednja je i te kako iznenadila tamošnju javnost.

Njih su dvojica posjetila jednu kliniku u Nizozemskoj gdje su putem elektrostimulacija osjetili bolove porođaja. Dva sata su "imali"  trudove i na kraju zaključili da je to najveća bol koju su ikad osjetili, piše The Huffington Post.

Sve je počelo blagim kontrakcijama i voditelji su se u početku smijali, no kada su pravi trudovi počeli, nije im više bilo do smijeha već su vrištali i skakali po krevetu.

Nakon dva sata mučenja Valerio Zeno zapitao se želi li uistinu da njegova supruga prolazi kroz takvo što.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ivanfilip 21.01.2013.

    Bijah na porodu.!!Samo gledajući sam se preznojavao!! Na trenutke su me lovile nesvjestice... Svim ženama i majkama duboko poštovanje.

  • gđa78 19.01.2013.

    samo da se ne zaboravi,i carski boli poslije..dok se probudiš iz narkoze i disanje ti stvara problem,a kad se nakašljaš imaš filing da se trbuh otvara,za treće sam dobila epiduralnu..glava mi se raspala..ne želim ni najgorem neprijatelju tu bol..

  • Dior 19.01.2013.

    Ovo je jos ok,ali kada "pacijenti" stave slike poroda mi je odvratnooooo. Danas bas gledala neki video kako zenska radja u kadi,i nakon nekog vremena se dize i izlazi iz kade i ono joj bebina glava viri van.

Komentiraj...
Vidi sve komentare