To je to što me zanima!

Ovisna o seksu s muškarcima koje upoznaje preko interneta

Becky Stevens (20) s nepoznatim muškarcima nalazi se od svoje 15. godine. U pet godina sastala se sa više od 40 stranaca od kojih su neki imali i preko 40 godina
Vidi originalni članak

Britanka Becky Stevens (20) bila je ovisna o seksu sa strancima koje bi upoznavala preko interneta. Unatoč nizu opasnosti, u razdoblju od svoje 15 do 20 godine zbog seksa se sastala sa više od 40 stranaca koji su bili i tinejdžeri, ali i oženjeni muškarci u kasnim četrdesetima. 

- Prijavljivali bi se u jeftine hotele ili bi me odveli negdje pa bi sve obavili u autu. Muškarci su uvijek bili glavni, očito su gledali mnoštvo pornića pa su od mene znali tražiti da radim ono što su vidjeli u filmovima ispričala je Becky koja u blizini Extera živi s majkom. 

- Seks je bio grozan, nikad me nisu pitali uživam li. Nikad ih više nisam vidjela. Osjećala sam se poniženo, ali u isto vrijeme bila sam ovisna o uzbuđenju, dodala je djevojka čija je priča još alarmantija s obzirom da je dobra učenica, iz dobre obitelji.

Dok Becky nije sve priznala, njezina majka mislila je da vrijeme koje je provodila s nepoznatim muškarcima provodi s prijateljima. O svom načinu života Becky je odlučila progovoriti jer je shvatila da nije jedina i da se radi o velikom problemu među mladim ljudima, piše Daily Mail.

S 15 godina putovala 320 km da se nađe s nepoznatim muškarcem

Kada je imala 15 godina šest mjeseci se dopisivala sa 'Stuartom' na stranici za upoznavanje. Stuart koji je tvrdio da ima 24 godine obasipao ju je komplimentima i tražio da mu šalje svoje eksplicitne fotografije. Platio joj je kartu za vlak, a da bi ga upoznala putovala je 320 kilometara. Majci je rekla da spava kod prijateljice. 

- Dopisivali smo se nekoliko mjeseci i seks je bio očit sljedeći korak. Kad sam ga vidjela pomislila sam da uoće ne izgleda kao na slikama, a činilo se da ima oko 40 godina. Ipak, otišli smo u hotel i poseksali se. Sjećam se da sam bila nervozna, ali sve je završilo jako brzo, ispričala je Becky, koja se 'ovisnosti' uspjela riješiti tek nakon pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • taft 02.05.2012.

    Ne zgrazajte se ljudi!Nase su jos gore...seve se za lovu ili su toliko pijane da ni ne znaju tko ih je posevio...

  • kontrazla 24.04.2012.

    Kao što bi rekli "domaći" hrkljuš!!!

  • adrian71 23.04.2012.

    Gadna je ko grob...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare