Obavijesti

News

Komentari 95

Ovisna o seksu s muškarcima koje upoznaje preko interneta

Ovisna o seksu s muškarcima koje upoznaje preko interneta
1

Becky Stevens (20) s nepoznatim muškarcima nalazi se od svoje 15. godine. U pet godina sastala se sa više od 40 stranaca od kojih su neki imali i preko 40 godina

VIDEO

Britanka Becky Stevens (20) bila je ovisna o seksu sa strancima koje bi upoznavala preko interneta. Unatoč nizu opasnosti, u razdoblju od svoje 15 do 20 godine zbog seksa se sastala sa više od 40 stranaca koji su bili i tinejdžeri, ali i oženjeni muškarci u kasnim četrdesetima. 

- Prijavljivali bi se u jeftine hotele ili bi me odveli negdje pa bi sve obavili u autu. Muškarci su uvijek bili glavni, očito su gledali mnoštvo pornića pa su od mene znali tražiti da radim ono što su vidjeli u filmovima ispričala je Becky koja u blizini Extera živi s majkom. 

- Seks je bio grozan, nikad me nisu pitali uživam li. Nikad ih više nisam vidjela. Osjećala sam se poniženo, ali u isto vrijeme bila sam ovisna o uzbuđenju, dodala je djevojka čija je priča još alarmantija s obzirom da je dobra učenica, iz dobre obitelji.

Dok Becky nije sve priznala, njezina majka mislila je da vrijeme koje je provodila s nepoznatim muškarcima provodi s prijateljima. O svom načinu života Becky je odlučila progovoriti jer je shvatila da nije jedina i da se radi o velikom problemu među mladim ljudima, piše Daily Mail.

S 15 godina putovala 320 km da se nađe s nepoznatim muškarcem

Kada je imala 15 godina šest mjeseci se dopisivala sa 'Stuartom' na stranici za upoznavanje. Stuart koji je tvrdio da ima 24 godine obasipao ju je komplimentima i tražio da mu šalje svoje eksplicitne fotografije. Platio joj je kartu za vlak, a da bi ga upoznala putovala je 320 kilometara. Majci je rekla da spava kod prijateljice. 

- Dopisivali smo se nekoliko mjeseci i seks je bio očit sljedeći korak. Kad sam ga vidjela pomislila sam da uoće ne izgleda kao na slikama, a činilo se da ima oko 40 godina. Ipak, otišli smo u hotel i poseksali se. Sjećam se da sam bila nervozna, ali sve je završilo jako brzo, ispričala je Becky, koja se 'ovisnosti' uspjela riješiti tek nakon pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...