To je to što me zanima!

Ovisnici o smrtonosnoj drogi: Otpadaju nam zubi, meso...

Jeftinu drogu kuhaju sami, jer nemaju novca za heroin ili neke skuplje droge. "Droga za siromašne" nazvana je "Korkodil", a njezine nuspojave su zastrašujuće
Vidi originalni članak

Oleg  se bojažljivo osvrće oko sebe kako bi se uvjerio da ga nitko ne gleda, a onda klizne u haustor zgrade iz sovjetske socijalističke ere. U jednom od stanova čeka ga Saša. 

Stisnuti u tamnoj i prljavoj kuhinji prazne sadržaj otrcane, plave torbe koju je donio Oleg - tablete protiv bolova, iodin (kemijski sastojak sličan živi koji se koristi u industriji lijekova), tekućinu za upaljače, industrijsko ulje za čišćenje te mnoštvo bočica za lijekove, šprica i drugih potrepština za kuhanje, piše Express. 

Pola sata kasnije, nakon mnogo kuhanja, destiliranja, miješanja i tresenja, ostaje sluzava tekućina boje karamela u šprici i miris spaljenog iodina u zraku. Saša stavlja prljavu iglu na špricu i traži odgovarajuću venu na podlaktici punoj modrica. 

Nakon nekog vremena ubrizga tekućinu, a potom dodaje špricu Olegu govoreći mu da si ubrizga ostatak. Oleg zatvara oči i uzima šut. Droga iz kućne radinosti koju su Oleg i Saša uzeli zove se popularno “krokodil”.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Klaudija Damjanović 23.06.2015.

    vec ste 3 puta pisali o krokodilu

  • goblini 23.06.2015.

    hajde da se drogiramo nek nam zubi otpadaju... hali gali halid napisao novi hit

  • borobbb 22.06.2015.

    sav sa iglom se je zbušil,pa sa štale se je srušil "SIRIMAK"

Komentiraj...
Vidi sve komentare