To je to što me zanima!

Ovo je afričko pleme s najvećim penisima na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Afričko pleme Mandingo postalo je svjetski poznato jer imaju najveće penise na svijetu. Šokantno velike! Svoj muški ponos neki Mandingo muškarci rado pokazuju, a drugi ga pak štite posebnim nakurnjacima.
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mariologic991 06.11.2014.

    Sramota i tamni dani novinarstva da se ovakve izmisljene clanke objavljuje i snimke iz pornica iz 70ih sa nakurnjacima stavlja na javnu televiziju, mislim, kakve su ovo novine kad se ovakve stvari serviraju ljudima doma dok rucaju sa rodbinom, sramota jedna. Ivana Stepanic je dosegla novo dno ove profesije. Prvo to je pleme Mandinka, drugo, imaju male zato nose nakurnjake, trece to je snimka pornica, cetvrto clanak je skopiran sa srpske tabloidne stranice telegraf.rs sto svatko pismen u guglu moze vidjet. Sramota, stvarno sramota za jedne novine, za jednu novinarsku i na kraju za jednu zenu. Sram nek te bude ak ti otkaz ne uruce nadam se da bus sama dala jer ovo nije za tebe jadna zeno. Prestanite lagat ovaj napacen narod.

  • zztop3000 06.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • walterwolf2050 06.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare