To je to što me zanima!

Ovo je auto ubijenog Hatlaka, našli ga u Karlovcu: 'Policija je patrolirala tu 10 dana zaredom'

Automobil Željka Hatlaka pronađen je u Karlovcu, a priveden je i jedan čovjek. Citroen C5 koji je, neslužbeno doznajemo, otuđen iz dvorišta, u neurednom je stanju, s ostacima hrane i ambalažom na stanjem sjedalu
Vidi originalni članak

Automobil ubijenog Varaždina Željka Hatlaka i dalje je parkiran ispred stambene zgrade u Karlovcu. Radi se o Citroenu C5 varaždinskih registracija sivo-zlatne boje. Isti automobil, neslužbeno smo doznali, otuđen iz njegovog dvorišta u Varaždinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Automobil ubijenog Varaždinca nađen u Karlovcu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je u četvrtak privela i jednog muškarca, a od zamjenika županijske državne odvjetnice Darka Galića doznali smo kako je privođenje povezano sa slučajem nestanka i ubojstva Varaždinca. Na istoj adresi gdje su priveli muškarca, pronađen je i automobil. 

POMAK U ISTRAZI VIDEO Pojavili se novi detalji u vezi s ubojstvom muškarca u Varaždinu. Našli i žrtvin auto

- Deset dana zaredom policija je bila ovdje stvarno bez prestanka. Ni minute ne bi napuštali lokaciju, ni kod promjene smjene. Izmjenjivali su se presretači i policijski auti, uvijek su držali pogled na tu zgradu. Malo sam se i bojala, ovo je miran kvart, pa smo jednu večer parkirali naš auto dalje od zgrade jer više nikom nije bilo jasno što se tu događa, sve do danas - govori nam čitateljica koja je snimila privođenje.

POGLEDAJTE VIDEO PRIVOĐENJA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema fotografijama, vidi se kako je automobil u neurednom stanju. Na stražnjem sjedalu vide se ostaci ambalaže od hrane, plastične boce... 

Podsjetimo, nestanak muškarca (56) varaždinskoj policiji prijavljen je 5. ožujka, no zadnji put je viđen 24. veljače. Policija je u izvještaju o nestalom muškarcu napisala kako se radi o muškarcu visokom 180 centimetara, prosijede kose i svijetloplavih očiju, srednje razvijenosti, koji se 24. veljače udaljio osobnim automobilom Citroen C5 s adrese prebivališta. 

MISTERIOZNA SMRT Bravar iz Varaždina imao je dvije rane od metka: 'Vidjeli bi ga kad je dolazio hraniti psa'

Prije nekoliko dana varaždinska je policija izvijestila kako su u Varaždinu pronašli tijelo muškarca te kako se radi o nasilnoj smrti. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.03.2023.

    Hrvatska ima blage kazne i na žalost svašta se dešava..

  • peroprco 10.03.2023.

    Zašto se krije slika,ime i prezime počinitelja,da je HR katolik odmah bi sve bilo objavljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare