To je to što me zanima!

Ovo je dres koji su policajci našli kraj ubijene Meksikanke

Splitska policija objavila je fotografije dresa koji je bio u ruksaku blizu Meksikanke ubijene na Marjanu. Nadaju se da će netko prepoznati čovjeka koji ga je nosio
Vidi originalni članak

Dres AC Milana, koji je pronađen 20 metara od trupla Meksikanke Selene Margarite Graciano Macedo (31) ubijene na Marjanu, mogao bi otkriti ubojicu.

Na “leđima” dresa je otisnut broj 5 i natpis „REK_I“, objavio je MUP. Da je dres ključni trag za rješavanje brutalnog ubojstva koje je potreslo Split i šokiralo Hrvatsku 24sata pisala su prva. Ekskluzivne informacije o istrazi objavili smo u nedjelju.

Splitska policija moli da im se jave svi oni koji imaju informacije o čovjeku koji je koristio taj dres. Osim dresa, u ruksaku je policija, podsjetimo, našla i nož, ljepljivu traku kojom su ubijenoj ženi bile vezane ruke, sendviče te fotoaparat. 

Policajci su brata ubijene s kojim je tri mjeseca putovala po Europi, isključili iz kruga sumnjivaca. Usredotočili su se na ostale mogućnosti. Domaćeg ubojicu, manijaka koji dobro poznaje teren i na Marjanu vreba žrtve, a ne odbacuju ni mogućnost da se radi o strancu koji je iskoristio priliku i nasumice zgrabio, a potom i brutalno ubio turistkinju. Prema mišljenju vodećih svjetskih forenzičara, riječ je o poremećenu samcu. 
Policija ima još neke činjenice na umu...Djevojci je ubojica nožem gotovo potpuno odrezao glavu, a dekaptacija je potpis ubojica meksičkih narkokartela. 

Idi na 24sata

Komentari 431

  • doktor32 07.10.2012.

    ma sve je to nova lara croft samo sto je sad reksijev izbor sad su ga nasli satro a opet ajmo odmah reci ko ga je prijavio , ma debili totalni, i da sad imaju jos jednog sumnjivog imaju otisak, ja mislim da je brat, ono, kad je dosao natrag po svoju sumsku seku molim pa ti mene varas tu sa nekim inzagijem i onda kraš, malo ju mlatili pišama i odlucili da je ugase, mislim stvarno mi je zao nje, jebote nebih volio da je neko od mojih nedaj boze, ali ovo je napor mozgova postao

  • bubleha 05.09.2012.

    Splitska policija nije u stanju naći 'rivu' a kamo li nekog ubojicu ili lopova.

  • TanjaDilber 05.09.2012.

    iz ovoga svega ne vjerujem da će se išta izrodit ,, traže traže ali nikad ne nađu nikogaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare