To je to što me zanima!

Ovo je napadač: Pijan je vozio 70 km i vratio se s pištoljima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivana Tomljanovića sumnjiče da je u subotu ujutro upao u senjsku diskoteku Konoba i s dva pištolja počeo pucati po svima. Ubio je Tomislava Lopca i ranio još dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Senjanina Ivan Tomljanovića (55), osumnjičenog za ubojstvo i dvostruki pokušaj ubojstva, sutkinja istrage pritvorila je na mjesec dana.

Ranjenom dvojcu život je još u opasnosti. Josip Mesić, koji je ranjen u prsa probudio se tijekom subotnjeg popodneva, skinut je s respiratora i diše samostalno, dok je Tin Rončević, koji je prostrijeljen u lice, vrat i potkoljenicu došao k sebi tijekom večeri. Iako komunicira, još je na respiratoru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pacijentima je stanje stabilno, ali radi se o teškim prostrijelnim ozljedama gdje metak ‘podere’ puno organa. No liječnici su optimistični i nadaju su potpunom oporavku - doznajemo iz KBC-a Rijeka. Izrevoltiran što je zbog nedoličnog ponašanja i uznemiravanja djevojaka neprimjerenim komentarima i ‘pipkanjem’ morao napustiti dikso u Senju, Tomljanović je pod utjecajem alkohola ‘skoknuo’ u Selce po oružje. Prešavši 70 km u klub se vratio nekoliko sati kasnije. Neslužbeno doznajemo da je s dva pištolja prvo ciljao u redara Tomislava Lopca (38) te mu prvi hitac opalio u nogu vičući “Klekni!”. Redar je zapomogao ‘Nemoj Ive, šta ti je, zar ćeš me ubiti?“ nakon čega ga je napadač s više hitaca usmrtio. U pucnjavi je s više hitaca teško ozlijedio i Tina Rončeviću te Josipa Mesića u čijem drušvu su se uznemirene djevojke nalazile. Od šokiranih mještana doznajemo kako je napadač poznat po nedoličnom ponašanju prema mlađim djevojkama.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Viribus_1 19.09.2017.

    Sto on ima raditi u diskoteci gdje su vecinom sve omladina kojina bi mogao biti otac.

  • 18.09.2017.

    Jesu cure bile maloljetne? Ako jesu, što su radile u noćnom klubu?

  • StapickoKasika 18.09.2017.

    Sve pijance koji vrijeđaju napadaju treba zatuć radi sigurnosti. A one koji se deru i napadaju kad nisu pijani strpat u ludaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare