To je to što me zanima!

Ovo je muškarac u čiji je šleper ušla nestala Antonija Bilić (17)

Vozač šlepera s plavom ceradom mlađi je muškarac, crne zalizane kose. Policija moli za pomoć građana te da se s korisnim informacijama mogu javiti i na 192
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak objavila fotorobot vozača tegljača u koji je na Čikolskom mostu ušla nestala Antonia Bilić (17). Mole građane za pomoć kako bi ga što prije našli. Riječ je o mlađem muškarcu od oko 35 godina, crne zalizane kose.

- Operativnim radom je utvrđeno da je nestala maloljetnica Antonia Bilić na dan nestanka u Drnišu na Čikolskom mostu stopirajući ušla u teretno vozilo, šleper s plavom ceradom i bijelom kabinom, a na osnovu prikupljenih saznanja i zapažanja građana došli smo do osobnog opisa vozača te smo napravili fotorobot - rekli su iz Šibensko-kninske policije. 

Dodaju kako se građani s korisnim informacijama, u slučaju da prepoznaju muškarca na fotorobotu, mogu javiti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192. 

Uz njega policija traži i muškarca koji je s djevojkom stopirao na Čikolskom mostu. Opisali su ga kao mršavog čovjeka starog oko 50 godina. Signal Antonijina mobitela su nakon nestanka locirali na karlovačkom području. Susjed Antonijine obitelji umirovljeni policajac Frano Bilić kazao je kako je vidio Antoniju dok je ulazila u tegljač s plavom ceradom. Obitelj, prijatelji i rodbina već danima tragaju za Antonijom.  

Idi na 24sata

Komentari 274

  • soso0015 16.06.2011.

    treba pritisnuti ovoga lika koji je policiji dao opis vozača on mi je nekako najsumljiviji .previše je upućen u događaj i mislim da daje krive informacije

  • user_91977 16.06.2011.

    Zalosna prica... ali jos zalosniji pojedini komentari... Cemu ismijavanje i osudjivanje... Daj Boze da ju pronadju zivu, a mladima neka ovo bude pouka i neka NE STOPIRAJU!!!!

  • sokrates 15.06.2011.

    Nikada u životu nisam stopirao, a i neću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare