To je to što me zanima!

Ovo je najskuplji apartman u državi: Noć 73.500 kuna

Predsjednički apartman hotela Kempinski ima 263 kvadratna metra. U njemu je prespavao jedino Stjepan Mesić. U sobi je plazma dijagonale 3 m
Vidi originalni članak

Kempinski Adriatic, najskuplji i najluksuzniji hotelski kompleks s pet zvjezdica, pravi je raj za odmor u Savudriji. S terasa soba hotela veličanstveni pogled preko Savudrijske vale i Slovenije seže sve do Italije i austrijskih Alpa. Gostima su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazeni. Na gotovo 3000 “kvadrata” proteže se wellness zona s bazenima, parnom kupelji, saunama, 16 soba za uljepšavanje...
Blještavi luksuz hotela prate i “blještave” cijene. Noć luksuza u crnom predsjedničkom apartmanu nazvanom po Juri Grandu, vampiru iz Istre, stoji vrtoglavih 10.000 eura, odnosno 73.500 kuna. Najviša je to apartmanska cijena noćenja u Hrvatskoj. Luksuz kraljevskog predsjedničkog apartmana površine 263 i  terasom  od 568 metara kvadratnih   zadovoljit će apetite najzahtjevnije elite. U apartmanu su dnevni boravak, radni i relaksirajući prostor, kuhinja, kupaonica te jacuzziji. U krevetu crnog predsjedničkog apartmana do sada je jedino, početkom kolovoza, prespavao predsjednik Stjepan Mesić. Predsjednički apartman ponosi se najspektakularnijim televizorom. Cijena mu je 120.000 eura, a teži zapanjujućih 500 kg. Dijagonala te goleme plazme je gotovo tri metra, a kad nije u upotrebi, zaslon je na razini poda te se nakon uključenja podiže i rotira u poziciju po želji. Noćenje u “običnoj” sobi je 270 eura. Za usporedbu, noć u najluksuznijem hotelu u Dubaiju stoji 23.000 eura.

PREDSJEDNIK JE PROVEO NOĆ U HOTELU BESPLATNO
Noćenje je predsjedniku Mesiću darovao vlasnik. Mesić je simboličnim rezanjem vrpce otvorio hotel, a udarcem loptice i prvi profesionalni teren za golf s 18 rupa u sklopu luksuznoga turističkoga kompleksa. Iz Ureda predsjednika doznali smo da je predsjednik Mesić oduševljen cijelim kompleksom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bonjaa 03.09.2009.

    toliko novaca dati za jednu noć??Ludost!

  • Klindarija 03.09.2009.

    Neznam da je posle onakvih glupih izjava i nebuloza takvo sto i zasluzio. Jadan je narod koji ga je morao trpiti osam godina, a nije ga birao.

  • macan7 03.09.2009.

    tu noc nebi ni spaval,,celo vreme bi si guštal

Komentiraj...
Vidi sve komentare