To je to što me zanima!

Ovo je trenutak u kojem drvo pada na autobus kraj Omiša

Na YouTubeu se pojavio video iz autobusa Dalmatinca na koji je u ponedjeljak blizu Omiša palo stablo. U busu je bilo nekoliko putnika, nitko nije ozlijeđen, a vidi se i sjajna reakcija vozača
Vidi originalni članak

Na Jadranskoj magistrali kod Omiša, u ponedjeljak oko 17:45 sati na autobus prijevoznika 'Dalmatinac' palo je veliko stablo bora. U autobusu je bilo nekoliko putnika, no srećom nitko nije ozlijeđen.

Na teren su odmah izašli vatrogasci s dva vozila te je stablo bora vrlo brzo ispilano i odvezeno s mjesta nesreće. Dva dana nakon nesreće, pojavila se i snimka iz autobusa koja pokazuje sjajnu reakciju vozača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čitateljica nam je poslala fotografije zgnječenog busa.

- Vidjela sam s broda kako je stablo palo na autobus. Padala je kiša i puhao vjetar pa pretpostavljam da je stablo puknulo. Udarilo je od autobus. Baš je bilo strašno. Moglo je ubit nekoga da je udarilo u nečiji auto. Stablo je ogromno. Morali su ga ispiliti. Došli su vatrogasci koji su maknuli drvo, ali još uvijek se stoji. U koloni je puno auta. Došao je i drugi autobus koji je pokupio putnike - rekla je čitateljica koja nam je poslala fotografije.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • malizavolanom 31.05.2019.

    Zato se moraju na takva mjesta zaposljavat sposobni i skolovani.. i zato mu treba dat placu 2000 eura jer u njegovim rukama je bilo nekoliko ljudskih zivota.. bravo kolega svaka cast..

  • nerminius 30.05.2019.

    U članku piše da je bus zgnječen....... Gdje je to pisac vidio, valjda samo on zna.......

  • mkirilenko 30.05.2019.

    šmekerski

Komentiraj...
Vidi sve komentare