To je to što me zanima!

Ovo morate vidjeti! Žurila je na kavu pa autom preletjela most

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena s Murtera (58) svojim je Peugeotom u ponedjeljak oko devet sati preletjela most u Tisnom dok je bio podignut oko 2,5 m. Teže je stradao automobil
Vidi originalni članak

Žena s Murtera (58) svojim je Peugeotom u ponedjeljak oko devet sati preletjela most u Tisnom dok je bio podignut najmanje 2,5 metara.

Vijest se brzo proširila, a na internetu se pojavila snimka cijelog događaja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počeo sam dizati most kad sam ugledao auto koji obilazi kolonu i spuštenu rampu. Mahao sam rukama i vikao, ali auto nije stao. Dok sam zaustavio most, ona je već sletjela na kopno - rekao nam je Tome Meić Sidić , operater tišnjanskog mosta.

-Čuo sam strašan udarac. Automobil je nakon pada vozio još 40 metara . Vozačica i suputnica su izašle, a iz motora se dimilo . Žena je rekla da je žurila i da nije vidjela da se most diže - rekao je jedan od svjedoka bizarne nesreće u kojoj je teže stradao Peugeot.

Vozačica je policiji rekla da ju je zabljesnulo sunce pa nije vidjela da se most dizao, javlja Večernji list. Dodala je da ni ona niti suputnica nisu ozlijeđene.

Navodno su kasnije viđene kako sjede u kafiću .


Idi na 24sata

Komentari 217

  • melidony 01.10.2014.

    Zbilja se proslavila.Ovo je i na BBC-u najgledanije, Da nije turistička promidžba u pitanju?

  • Markec7 01.10.2014.

    Bilo bi sve oke da je jos ubrzala, pala bi na kotače normalno i ništa nebi autu bilo. Osim sto bi se armotizeri malo razgibali.

  • Ubananismo 01.10.2014.

    koja bruka ovih iz 24 isla 80 na sat hahahahahaahahahhahahahaha dajte odite spat

Komentiraj...
Vidi sve komentare