To je to što me zanima!

'Ovo se nikada nije dogodilo': Kiša poplavila aute i autobuse

Neke su aute, kako javlja Dubrovački dnevnik, morali odšlepati. - Ovakvo nešto nikada nije bilo u Gospinom polju, ovo je neviđeno, ispričala je Dubrovčanka...
Vidi originalni članak

Nakon obilne kiše koja se obrušila na Dubrovnik, u gradskom predjelu Gospino polje na parkingu je poplavljen velik broj autobusa, ali i neki osobni automobili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neke su aute, kako javlja Dubrovački dnevnik, morali odšlepati. 

- Ovakvo nešto nikada nije bilo u Gospinom polju, ovo je neviđeno, ispričala je Dubrovčanka koja je svjedočila prizorima. 

VIDEO: NEVRIJEME U DUBROVNIKU 'Ulice i kuće su bile pune vode. Nikada tako nešto nisam vidio!'

Palo 259 litara po četvornom metru

Voditelj Meteorološke postaje DHMZ Gorica Zdenko Perušina potvrdio je kako je u svega tri sata u Dubrovniku palo čak 259 litara kiše po metru četvornom. Problema ima i na magistralnim cestama. Zbog velike količine vode, u nekim su gradskim ulicama izbili i šahtovi. 

Obilna kiša poplavila je hotele Rixos, Kompas, Valamar President, pekarnicu, Dom za starije osobe u Mokošici, a vatrogasci su spašavali i ljude iz garaže Atlant centra. Poplavio je i dio garaže sa one strane gdje je poliklinika MarinMed u Gružu. Vozači upozoravaju i kako je cesta kroz Zaton poplavljena, piše Dubrovnik.net.

Vozači upozoravaju i kako je cesta kroz Zaton poplavljena.

U Zagrebačkoj ulici je nevrijeme i kiša odnijela motore koji su plutali po cesti. Odroni su po cestama kao i poplave, vozačima se savjtetuje oprez i prilagođavanje brzine.

Zatvoren je dio državne ceste DC420 Sustjepan-luka Gruž, zbog vode na kolniku na predjelu Kantafig. Obilazak je preko autobusnog kolodvora.

Najveća opasnost prijeti od odrona, a jedan takav dogodio se i na magistrali na ulazu u Grad iz smjera Župe dubrovačke. Stoga se vozači pozivaju na pojačan oprez.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 02.10.2018.

    velike poplave

  • musakax 02.10.2018.

    Za slivne vode ne brinu,...bitno da se € slijeva obilno

  • tuti fruti 11 02.10.2018.

    Za takve stvari treba gradonačelnik odgovarati kaj nije stare odvodne cijevi zamjenio novima i večima te stare cijevi su još od marije terezije dok su ljudi imali jedan lavor,a danas imaju čuda u kuhini te u kupaonici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare