To je to što me zanima!

Ovo su heroji koji se bore s vatrenom stihijom kod Tučepa

Požar je gasilo više od 250 vatrogasaca s područja Splitsko-dalmatinske županije, kojima su u pomoć pritekli vatrogasci s područja Dubrovnika, Šibenika i Zadra
Vidi originalni članak

Tučepski vatrogasci ovih dana imaju pune ruke posla. Nakon što su jučer zaustavili širenje požara kod Podgore, požar iz Tučepa se počeo širiti prema Makarskoj pa su evakuirana tri hotela i dio stanovnika iz istočnog dijela grada.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Požar je u nedjelju gasilo više od 250 vatrogasaca s područja Splitsko-dalmatinske županije, kojima su u pomoć pritekli vatrogasci s područja Dubrovnika, Šibenika i Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ujedno, napomenuo je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina, pružena je i 'vatrogasna pruga', duža od jednog kilometra kako bi se vatra kontrolirala s biokovskog prijevoja Staza.

U požaru, prema prvim informacijama izgorjela je najvećim dijelom borova šuma i nisko raslinje te dio zapuštenih kao i obrađenih maslinika.

Uzroci izbijanja noćašnjeg požara u Gornjoj Podgori za sada nisu poznati i istražuju se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gizmica_1 19.06.2017.

    Vatrogasci su heroji .Ko misli da je lako neka ide sam gasit.Čini mi se da im je za ovu god. Izglasan manji proracun.HDZ se uvik pobrine za one kojima ne treba.(Sebe).

  • ruzmarin 19.06.2017.

    Samo da nitko ne strada, Hrvatska ima jedne od najboljih vatrogasaca u Europi, možda i u svijetu!

  • blackeagle 19.06.2017.

    svaka im čast, ali heroji? Jel onda svatko tko radi svoj posao heroj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare