To je to što me zanima!

Monstrumi iz Kalifornije: Mučili djecu, dobili doživotan zatvor

David Turpin (57) i njegova supruga Louise Turpin (50), kalifornijski par iz pakla, živote će provesti u zatvoru. Godinama mu tukli, mučili i izgladnjivali svoju djecu dok jedno od njih nije pobjeglo
Vidi originalni članak

Mama i tata uzeli su mi dio života, ali ja sam borac i vratit ću taj dio, potresno je svjedočenje jedne od kćeri koje su roditelji iz pakla tukli, izgladnjivali, mučili i vezali lancima. 

David Turpin (57) i njegova supruga Louise Turpin (50), priznali su krivnju po 14. točaka optužnice na kalifornijskom sudu i osuđeni su na doživotan zatvor. 

Nakon što su čuli presudu, oboje su zaplakali.

- Ne mogu riječima opisati kako mi je bilo odrastati. Ponekad još imam noćne more u kojima vidim svoju braću i sestre kako su vezani. Ali opraštam im - rekao je njihov sin Joshua.

Kalifornijski par iz pakla godinama je zlostavljao, mučio i izgladnjivao 12-ero djece u dobi od 2 do 29 godina u Perrisu u Kaliforniji. To je trajalo dok njihova 17-godišnja kći nije pobjegla kroz prozor u siječnju 2018. godine i nazvala policiju.

Kad su policajci ušli u kuću, zatekli su zlostavljanu djecu, neka od njih bila su zavezana lancima za namještaj, izgladnjela i prljava.

- Ovo je među najgorim i najužasnijim slučajevima zlostavljanja djece koje sam vidio - rekao je jedan od policajaca. 

Djeca nisu smjela van, bilo im je zabranjeno tuširati se, a poremećeni roditelji izgladnjivali su ih i bičevali. Jedna od njihovih kćeri ispričala je kako ju je majka jedanput toliko jako gušila da je mislila kako će umrijeti, a sve jer je gledala video Justina Biebera. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Yugonostalgicar 20.04.2019.

    Kod njih nema sinkope

  • spirit lamp 20.04.2019.

    Sokirana sam da nisu vec dobili svoj reality show. Ali nikad nije kasno.

  • hadred18 19.04.2019.

    Može se Amerima pričat sve i svašta, ali im je sudstvo u 99% slučajeva najbolje na svijetu. Ovi dobiju po 200 ili 300 godina+3 ili 4 doživotne kazne bez mogućnosti pomilovanja. Kod njih nema veze koje je dobi netko napravio djelo kazneno. Kod nas sve ispod 18 godina ako šta napravi najveća je kazna jedna godina zatvora ili nešto uvjetno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare