Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Monstrumi iz Kalifornije: Mučili djecu, dobili doživotan zatvor

David Turpin (57) i njegova supruga Louise Turpin (50), kalifornijski par iz pakla, živote će provesti u zatvoru. Godinama mu tukli, mučili i izgladnjivali svoju djecu dok jedno od njih nije pobjeglo

FILE PHOTO: FILE PHOTO: David Allen Turpin and Louise Anna Turpin making a court appearance in Riverside California
Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
5 komentara

Mama i tata uzeli su mi dio života, ali ja sam borac i vratit ću taj dio, potresno je svjedočenje jedne od kćeri koje su roditelji iz pakla tukli, izgladnjivali, mučili i vezali lancima. 

David Turpin (57) i njegova supruga Louise Turpin (50), priznali su krivnju po 14. točaka optužnice na kalifornijskom sudu i osuđeni su na doživotan zatvor. 

Nakon što su čuli presudu, oboje su zaplakali.

- Ne mogu riječima opisati kako mi je bilo odrastati. Ponekad još imam noćne more u kojima vidim svoju braću i sestre kako su vezani. Ali opraštam im - rekao je njihov sin Joshua.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: David Allen Turpin and Louise Anna Turpin making a court appearance in Riverside California | Autor: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kalifornijski par iz pakla godinama je zlostavljao, mučio i izgladnjivao 12-ero djece u dobi od 2 do 29 godina u Perrisu u Kaliforniji. To je trajalo dok njihova 17-godišnja kći nije pobjegla kroz prozor u siječnju 2018. godine i nazvala policiju.

Kad su policajci ušli u kuću, zatekli su zlostavljanu djecu, neka od njih bila su zavezana lancima za namještaj, izgladnjela i prljava.

- Ovo je među najgorim i najužasnijim slučajevima zlostavljanja djece koje sam vidio - rekao je jedan od policajaca. 

Djeca nisu smjela van, bilo im je zabranjeno tuširati se, a poremećeni roditelji izgladnjivali su ih i bičevali. Jedna od njihovih kćeri ispričala je kako ju je majka jedanput toliko jako gušila da je mislila kako će umrijeti, a sve jer je gledala video Justina Biebera. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message