To je to što me zanima!

VIDEO Radman nije prvi: Zbog ovih neugodnih situacija naših političara smo se dosta sramili

Grlić-Radman pokušao je poljubiti njemačku ministricu, što mu nije baš najbolje uspjelo pa smo se prisjetili drugih (ne)zgoda naših političara
Vidi originalni članak

U moru negativnih vijesti, hrvatsku javnost dobro je zabavila snimka hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića-Radmana koji je sudjelovao na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u četvrtak u Berlinu, a na snimanju grupne fotografije ministara vanjskih poslova, Gordan Grlić-Radman pokušao je poljubiti njemačku kolegicu Annalenu Baerbock.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći po snimkama događaja koje su zabilježile vodeće svjetske novinske agencije, njoj to nije baš najbolje 'sjelo' te je okrenula glavu.

POGLEDAJTE KAKO JE MINISTAR RADMAN POKUŠAO POLJUBITI NJEMAČKU MINISTRICU:

Iako su hrvatski političari tijekom godina imali brojne gafove tijekom susreta sa stranim političarima, dvije su situacije posebno odjeknule u javnosti.

I bivša hrvatska premijerka Kosor i bivša predsjednica Grabar-Kitarović ostale su zapamćene po susretu s bivšim američkim predsjednicima Obamom i Trumpom.

Svi se dobro sjećaju fotografija bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor, njene torbe i Baracka Obame.

Naime, u travnju 2010. Kosor se sastala s tadašnjim američkim predsjednikom koji ju je primio u američkoj rezidenciji u Pragu, povodom svečane večere nakon potpisivanja sporazuma New Start Treaty između Amerike i Rusije. 

Problematična torba

Prije večere tadašnji se predsjednik SAD-a zasebno pozdravio sa svakim premijerom, potom je slijedilo rukovanje i fotografiranje jer se radilo o sastanku Obame sa šefovima država srednje i istočne Europe.

Kad je došao red na službeno fotografiranje, Jadranka Kosor se zatekla u poprilično nezgodnoj situaciji jer je nosila veliku crvenu torbu, koju je zaboravila ostaviti prije rukovanja i fotografiranja s američkim predsjednikom.

Obama joj je savjetovao da je ostavi izvan kadra, pored stupa, kako bi oslobodila ruke, što je ona spremno poslušala pa ju je na kraju morala odložiti na pod. ,

Hrvatsku javnost 2017. zabavljala je pak snimka bivše predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović kako se uporno pokušava približiti tadašnjem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu na summitu NATO-a u Bruxellesu.

Na kraju je i uspjela u svom naumu. Tijekom šetnje svih čelnika država, Kolinda Grabar-Kitarović prema protokolu je bila,dosta udaljena od Trumpa, no, čim su se zaustavili, hrvatska predsjednica odjednom se stvorila odmah iza Trumpa, a kad je Angela Merkel otišla za govornicu, bivša se hrvatska predsjednica pojavila u prvom redu tik do Trumpa 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mrzimtehnologiju 04.11.2023.

    On pliva u lovi a narod kopa po kantama. .... Majko robijo

  • urnebes 03.11.2023.

    ovaj skandal i sramotu što je učinio ŠEŠIRDŽIJA trebao bi Zoki prokomentirat zbog što Grlicu i Božanića ima u malom prstu.

  • 03.11.2023.

    užas od tog čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare