To je to što me zanima!

FOTO Ovo su muškarci koje sumnjiče da su mlatili konja i sve prenosili na Facebooku

Policija je dovršila istragu, a 49-godišnjaka i 29-godišnjaka se sumnjiči da su zajedno počinili kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja na način da su u štali teško zlostavljali konja
Vidi originalni članak

Nasilnici koji su zlostavljali konja u štali u naselju Orlovac kod Karlovca pronađeni su i uhićeni u srijedu navečer, nakon što se društvenim mrežama proširila uznemirujuća snimka koja je zgrozila Hrvatsku. 

UŽAS KOD KARLOVCA Priveli nasilnike koji su mučili konja, oduzeli su im životinju

Na snimci je vidljivo da konja mlate batinom i to nemilosrdno, a čuje se i glas koji govori 'dobro je, nemoj ga više', no to zlostavljača ne sprječava da ga i dalje ne nastavi tući.

Policija je dovršila istragu, a 49-godišnjaka i 29-godišnjaka se sumnjiči da su zajedno počinili kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja na način da su u štali teško zlostavljali konja.

- Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, izvršena je pretraga obiteljske kuće i pripadajućih gospodarskih zgrada, a kojoj su prisustvovali veterinarski inspektor Državnog inspektorata i nadležni veterinar. Tom prilikom pronađen je konj koji je privremeno oduzet, a brigu o njemu preuzeo je veterinarski inspektor - kažu iz policije.

MUČNE SCENE NIJE POGLEDAO Veterinar pregledao prebijenog konja kod Karlovca: 'Kako znate da je zlostavljan? Samo je plah'

Dodali su da su osumnjičeni muškarci predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata