To je to što me zanima!

Ovo su žrtve masakra u Cetinju: Majka sa sinovima bit će danas pokopani na lokalnom groblju

Duboko sam potresen viješću o strašnoj tragediji na Cetinju. Izražavam najiskreniju sućut pogođenim obiteljima, svima koji su izgubili svoje najmilije, izjavio je crnogorski predsjednik
Vidi originalni članak

Vuk Borilović (34) ubio je u petak 10 ljudi i ranio njih šestero na Cetinju. Borilović je tako prvo usmrtio tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (35), kao i njena dva maloljetna sina od osam i 11 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Zločin kakav Crna Gora ne pamti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potom je ubio Milana Mitrovića (37), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (54), koji je pokušao zaustaviti u krvavom pohodu. Nakon toga je ubio  Rajku Drecuna (56), Dimitrija Drecuna (81), Danicu Drecun (74), kao i sugrađanke Danijelu Radunović (51) i Aleksandru Radunović (52). 

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi, Milan Mitrović, Goran Đurišić, kao i Dimitrije, Danica i Rajko Drecun bit će pokopani danas.

Tako će medicinska sestra Nataša, koja je prije svoje smrti uspjela pozvati svog supruga Miloša Martinovića i reći mu kako su im ubijena oba sina, biti pokopana sa sinovima danas u 15 sati na groblju u Bajicama. Ubojičin ujak će biti pokopan na Gradcu, a obitelj  Drecun, Dimitrije, Danica i Rajko bit će sahranjena u 16 sati u selu Ljubostinje.

ZASTRAŠUJUĆE SVJEDOČANSTVO 'Pola naših susjeda je mrtvo, a htio je i u našu kuću. Unutra su mi bila dva unuka, svekrva...'

Vlada Crne Gore proglasila je trodnevnu žalost nakon stravičnog pokolja u Cetinju. 

- Duboko sam potresen viješću o strašnoj tragediji na Cetinju. Izražavam najiskreniju sućut pogođenim obiteljima, svima koji su izgubili svoje najmilije. Svi kao društvo moramo biti solidarni s njima u ovim teškim trenucima - rekao je crnogorski predsjednik Milo Đukanović. 

POGLEDAJTE VIDEO: Potresno svjedočanstvo iz Cetinja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dominmat 14.08.2022.

    ne mogu ni pokušati zamisliti staviti se u kožu tog jadnog čovjeka kojemu je ova zvijer ubila ženu i dva sina. Koja tragedija!!!!!!!

  • habanero 14.08.2022.

    Dosta vise tude nesrece

  • 14.08.2022.

    Oni s tom krvnom osvetom nisu normalni…po 300 godina se medjusobno ubijaju radi osvete rado nečeg sto je netko počeo prije par stoljeća…sto da im Dubrovčani krenu u takvu osvetu nakon sto su im ubijali najmilije 91-prve…zaosta zaostalo društvo….

Komentiraj...
Vidi sve komentare