To je to što me zanima!

Oženio vlastitu kćer da bi ona dobila britansku vizu

Jelili Adesanya (54) želio je da kći, njen suprug i njihovo četvero djece presele u Veliku Britaniju. Lažirali su papire i vjenčali se 2007. u Lagosu
Vidi originalni članak

Jelili Adesanya (54) oženio je svoju kćer kako bi ona dobila britansku vizu. On više od 30 godina živi u Velikoj Britaniji i ima državljanstvo, no želio je da mu se pridruži kćer i njena obitelj iz Nigerije. Napravio je lažno vjenčanje 2007. u Lagosu, navodno platio ljudima da dođu na večeru i kao dokaz imigracijskom uredu priložio fotografiju 'sretnog para' s ceremonije. Karimotu Adenike su promijenili datum rođenja u dokumentima da razlika u godinama ne bude prevelika te s vjenčanim listom otišli u Britaniju. Dobila je dvogodišnju privremenu dozvolu za život u Britaniji, a uskoro očekuje i stalnu. Nakon toga će se razvesti od oca i opet udati za supruga. On radi u imigracijskom uredu odgovornom za Nigeriju, a ostali službenici na to su 'zažmirili'. Iako su ih razotkrili prije dvije godine, imigracijski ured još ništa nije poduzeo, a istraga navodno još traje. Adesanya sve niječe.
- Oženio svoju kćer? Ništa slično u životu nisam čuo. Ona mi je žena, ne kćer - kaže Adesanya, no njegova kćer se navodno povjerila prijateljici rekavši da će uskoro dobiti vizu i razvesti se od oca, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 18.11.2009.

    Ne znam zašto mislite da ona može dobiti vizu samo zato što mu je kćer??!! Pa, ona ima svoju obitelj, što po logici stvari znači da ne živi sa ocem u smislu \'\'djeteta\'\'. A to znači da nema pravo na vizu zbog tzv. spajanja obitelji. Oni su dvije različite obitelji, meni je to logično. A ova mućka, ako postoji, lako se riješi - DNA analiza.

  • citizen 18.11.2009.

    Svasta...tu nesta ne stima ....ako mu je kcerka moze dobiti visu ....glupost

  • olnada 18.11.2009.

    meemee-mislila sam na njegov iskaz da mu je ona zena,i vrte se oko toga u krug.Pa postoji DNA

Komentiraj...
Vidi sve komentare