To je to što me zanima!

'Oživio' Playstation Network, Sonyu trebalo više od 3 tjedna

Odluku je Sony donio tri tjedna nakon što su procurile informacije o hakiranju osobnih podataka korisnika mrežnog servisa. Uskoro će obnoviti i servis u Japanu
Vidi originalni članak

Sony je objavio kako su u nedjelju počeli reaktivirati svoj mrežni servis za video igre PlayStation Network. Ponovno će pokrenuti usluge prvo u SAD-u, Europi, Australiji te na Novom Zelandu.  

Odluku su donijeli skoro mjesec dana nakon što je otkriven sigurnosni propust koji su iskoristili hakeri i ukrali podatke milijuna korisnika. Javili su kako će uskoro obnoviti i svoj servis u Japanu i Kini, piše BBC. Prvo je Sony rekao kako će PSN biti nedostupan samo nekoliko dana, no stalno su odgađali ponovno uključenje zbog provjera sustava i briga oko sigurnosti.

Kompanija je izvijestila kako su uveli nove mjere sigurnosti, koje će bolje štititi osobne podatke njihovih korisnika od hakiranja. Dodaju kako provode istragu kako bi priveli kraju skandal oko krađe podataka.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • ispravak_navoda 19.05.2011.

    lol, al bitno je da se ekipa bogu zahvaljuje jer ima sad radi PSN. hahaha

  • LDWN 15.05.2011.

    da,oživio je i opet krepao

  • ironman104 15.05.2011.

    nek sad ponude neku nagradu onome ko uspije probiti sustav kao sto je google napravio kad je izasla nova verzija chromea pa ce s tim najbolje provjeriti sigurnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare