To je to što me zanima!

Ozlijedila se: "Trčala sam nasipom, napao me ludi jarac"

Ivana je bježeći od ljutog jarca upala u rupu na nasipu. Ozlijedila je koljeno. Vlasnik je svoje domaće životinje izveo na ispašu'. Ivanu nije niti pitao kako je niti joj je pružio pomoć
Vidi originalni članak

'Kao i obično, trčala sam nasipom na Jarunu u smjeru Jankomirskog mosta u utorak. Na jednom dijelu ispred mene pojavilo se stado jaraca. Vlasnik je svoje domaće životinje izveo na ispašu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To neugodno iskustvo ispričala nam je čitateljica Ivana, aktivna sportašica. Mislila je da će ih proći za nekoliko sekundi.

No za njom je potrčao ludi jarac velikih rogova.

- Nisam znala kako takva životinja reagira, potrčala sam u stranu kako bi me prošao. No kad vas taj rogonja ‘naganja’, instinktivno gledate hoće li vas ‘bocnuti’. Nažalost, noga mi je upala u rupu, a ja sam se prostrla koliko sam duga i široka, a ‘duga’ sam 180 centimetara. Nasreću, ’udvarač’ je stao - kaže Ivana.

Vlasnik, koji je bio nekoliko metara dalje, nije je ni pitao kako je niti joj je pružio pomoć. Koljeno joj je nateklo i ne može ga saviti. Ivana poziva rekreativce na oprez, a inspekciju na provjeru vlasnika.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Ante-zg_1 18.08.2018.

    Hoce on na koze

  • 18.08.2018.

    Neznas ko je jadniji. Ona sta je nakon ovakve sprdnje slala to u 24 sata ili vi sto ste objavili takav clanak. Ocete napisat clanak kak neko prdi u tramvaju i terorizira ostale putnike

  • 18.08.2018.

    Htio je samo nešto poprčit

Komentiraj...
Vidi sve komentare