To je to što me zanima!

Ozlijedili i dvoje djece: Izboli su muškarca, a ženi prerezali vrat

Istražuje se veza između dva odvojena napada u 10-ak minuta u Maastrichtu. Ubijeni muškarac i žena navodno su bivši supružnici, a ozlijeđena su njihova djeca. Sumnjiče trojicu Sirijaca
Vidi originalni članak

Dvoje je ljudi ubijeno, a troje ozlijeđeno u dva odvojena napada noževima u nizozemskom gradu Maastrichtu u četvrtak navečer. Policija je na Twitteru objavila kako je jedan sumnjivac uhićen, no više detalja o uhićenom i žrtvama nisu objavili.

ISTRAGA Napadi nožem u Nizozemskoj: Dvoje ubijenih, više ranjenih

Nizozemski premijer Mark Rutte izjavio je kako nije riječ o terorističkom napadu, što je potvrdila i policija tvrdeći da nemaju razloga sumnjati da ovi napadi imaju terorističke motive. 

Za sada se istražuje veza između dva napada. Očevici su za nizozemski De Telegraf izjavili su da je skupina od trojice mlađih Sirijaca izbola muškarca, a desetak minuta kasnije, nekoliko ulica dalje, ubijena je žena kojoj su nožem prerezali vrat. Navodno su ubijeni žena i muškarac bivši supružnici koji nisu živjeli zajedno. U napadima je ozlijeđeno i njihovo dvoje djece. 

Uhitili dva muškarca

Policija je ubrzo uhitila dva muškarca u džamiji u Weustanraadstraatu. Jedan uhićeni govori arapski jezik i sumnjiči ga se za ubojstvo muškarca. U džamiji je pronađen i nož, a muškarac je imao tragove krvi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Miške 16.12.2017.

    Svaku noć brodovi NATO čekaju pred obalom Libije i prevezu tisuće migranata u EU. Cilj je useliti 60 milijuna i ode Europa k vragu. Svi zatvaraju oči pred namjerom Šoroša i Bilderberggrupe.

  • TOFFI 15.12.2017.

    Štoviše, u Njemačkoj se primaju u policijske škole, tobože radi integracije, Nijemci - policajci u tim školama dali su izjave za novine u kojima su govorili o katastrofalnim ispadima novih "učenika" i brzo bili ušutkani, postavlja se pitanje što zapravo Merkel hoće (i njezin francuski prijatelj); postoje teorija po kojima su novačenja u poiciju i vojsku svjesno osmišljena ali o tome ne bih dalje. Postoje linkovi na you tubu.

  • Herzog(315178) 15.12.2017.

    Skrivaju stvarnost da ne izgube Božićno- novogodišnju zaradu a što će netko izgubiti glavu to nije njihov problem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare