To je to što me zanima!

Pacijentici ugradila protetiku u gornje zubalo. Baš kad joj je htjela naplatiti, žena je zbrisala

Prevarantica je u ponedjeljak odšetala iz ordinacije dentalne medicine u Vinkovcima prije nego joj je stomatologinja (44) uspjela naplatiti uslugu. Ostala joj je dužna više tisuća kuna
Vidi originalni članak

Halo policija, prevarena sam, požalila se 44-godišnjakinja iz Vinkovaca. Policajcima je 8. lipnja prijavila da ju je tog jutra prevarila žena čiji identitet ne zna.
Naime, liječnica dentalne medicine je ženi ugradila protetiku na gornje zubalo, no kada je namjeravala naplatiti pruženu dentalnu uslugu, nepoznata žena je odšetala iz prostorije stomatološke ordinacije u Vinkovcima. Nije platila iznos od više tisuća kuna, za koliko je oštećena stomatologinja iz Vinkovaca.
U tijeku su policijski izvidi i prikupljanje informacija radi utvrđivanja identiteta nepoznate žene i razrješenja ovog kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ajetodoo 09.06.2020.

    Nek pogleda na čije ime glasi nalaz na Corona virus koji je pacijentica morala predati

  • meri96 09.06.2020.

    Možda je radila na crno.

  • tetak20 09.06.2020.

    Ah,opet laz od zubara. Ako radis protetiku onda obavezno uzmes 50% iznosa na pocetku sanacije a 50% prilikom ugradnje i pacijent nemoze izaci van iz ordinacije ako nije platio sve. Nezna ima pacijenta,pa laze naravno ,zna ona s kime ima posla jer pacijenta vida bar 5x do zavrsetka zubala. Dakle ovo prvenstveno da tehnicaru neplati, a pacijentica je "morala izjuriti" van iz ordinacije da ju dr neuhvati. Uglavnom ti zubari su najveci prevaranti u drzavi. Gori cak i od politicara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare