To je to što me zanima!

'Padala je jaka kiša, proklizao mi je zadnji dio automobila. Dica su se pripala, dobro smo'

Nakon što je priča na lokalnim izborima za njega završila u prvom krugu, Željko Kerum odlučio se posvetiti svojoj obitelji pa je sa suprugom Fani i njihovo troje djece otišao u Veneciju. Na povratku su imali prometnu
Vidi originalni članak

Sve je dobro prošlo, hvala Bogu. Nitko nije ozlijeđen, kazao nam je Željko Kerum na prometnu nesreću koju je imao u ponedjeljak oko 14.50 sati na autocesti A1 u smjeru Splita, kod tunela Sv. Rok.

- Bio sam sa suprugom i dicom u Veneciji. Vraćali smo se kući. Bila je velika kiša, baš je jako padalo. Proklizao mi je zadnji dio automobila i zabio sam se bočno u ogradu, uništio obje gume – priča nam Kerum dodajući kako drugih sudionika u prometnoj nesreći nije bilo.

ŠUMSKI DVOR Kako je legendarni zagrebački restoran prešao iz Kerumovih u Čermakove ruke za 11,5 mil. kn

- Ma lako za mene, najviše mi je zbog dice, oni su se baš pripali – kaže nam Kerum koji je automobil nakon nesreće morao dati odšlepati.

Podsjetimo, Kerum se povukao iz javnosti nakon što nije uspio proći u drugi krug lokalnih izbora za gradonačelnika Splita. Oglasio se nekoliko puta preko društvenih mreža, a nakon toga se odlučio posvetiti obitelji i otići na odmor sa suprugom Fani i njihovo troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Individua 08.06.2021.

    auti na zadnji pogon su izrazito opasni i zato najvise lete s ceste. Ne znam zasto forsiraju zadnji pogon

  • mican 08.06.2021.

    A jadan ti je taj auto kada prokliže na ravnoj cesti. Kupi nešto normalno.

  • beki2021 08.06.2021.

    Moguće, da mu je Fani 'pijukala'!

Komentiraj...
Vidi sve komentare