To je to što me zanima!

Padao je od umora: Psa vezao za terenac i vukao ga po ulici

Pas je bio vezan za automobilsku kuku i nije mu preostalo ništa drugo nego trčati za automobilom kako bi preživio, iako je nekoliko puta pao od umora. Slučaj je prijavljen policiji...
Vidi originalni članak

Udruga prijatelja životinja Vis Vitalis objavila je šokantan video na svom Facebook profilu na kojem se vidi kako nepoznati vozač terenca u Borovom Selu automobilom vuče psa.

Vozač je psa vezao za automobilsku kuku, a jadnom psu nije preostalo ništa drugo nego trčati za automobilom kako bi preživio, iako je nekoliko puta pao od umora.

Udruga je u svojoj objavi istaknula kako je slučaj prijavljen u PU Vukovarsko-srijemske županije, a u objavi stoji kako policija već istražuje slučaj te kako su uključila i veterinarska inspekcija.

Udruga u objavi poziva sve ljude da ovakve slučajeve prijave te kako to mogu učiniti u bio kojoj policijskoj postaji u Hrvatskoj, bez obzira gdje se dogodili.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • TONI 1_1 20.06.2017.

    Moze li se neko od vas sjetiti kada je poslednji put nekome izrecena kazna za ovakav zlocin prema zivotinjma?Znam da ne mozete,jer ako imas lovu ili si politicki podoban tbi se nemoze suditi

  • dkmjnn 16.06.2017.

    Jel pas preživio ovo mučenje?

  • dkmjnn 16.06.2017.

    Pred desetak godina je u okolici Orahovice ili Slatine muž natjerao ženu da se skine do gola i da klečeći ide od kuće u koju se sklonila od zlostavljanja do svoje kuće, a on je za njom išao automobilom i gurkao ju branikom ako bi se zaustavila. Cijelo selo je to vidjelo i nitko, ali baš nitko nije pozvao policiju ili ga pokušao spriječiti. Ja nisam iz tog sela, ali osobno znam slučaj. Toliko o nama ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare