To je to što me zanima!

Pag: Mladić je bombom i nožem prijetio Slovencu

Mladić se prvo posvađao s konobarom, a zatim napao Slovenca koji je sjedio sa svojom obitelji. Prijetio mu je s bombom i ribarskim nožem
Vidi originalni članak

Pijani Đ.G. (19) iz Mandra na otoku Pagu u subotu navečer je došao u susjedne Šimune, te u kafiću Ribarska koliba počeo stvarati nered. Najprije je bez ikakvog razloga napao konobara i razbio pepeljaru, nakon čega je prišao Slovencu (35) koji je za stolom sjedio sa suprugom i dvoje male djece. Kad su ga djelatnici kafića nekako uspjeli smiriti on je otišao najvjerojatnije kući i nakon nekog vremena se vratio naoružan.
- Došao je s ribarskim nožem i bombom te opet počeo prijetiti slovenskom turistu, koji je u međuvremenu suprugu i djecu poslao kući. Cijeli se kafić digao na noge i svi su ga do dolaska policije nastojali umiriti jer su vidjeli da je jako pijan - rekli su nam očevici koji su željeli ostati anonimni. Dodali su kako ne svraća često u spomenuti kafić, ali da slovi nezgodnim kad se napije.
Zadarska policija je priopćila, da je agresivni Pažanin prijetio i njihovim službenicima koji su ga privodili u policijsku postaju. Tamo su mu izmjerili 1,14 promila alkohola, a pretražujući mu kuću pronašli su čak 87 komada raznog streljiva. Nakon kriminalističke obrade pušten je na slobodu. Zaradio je kaznene prijave za prijetnje i nedozvoljeno posjedovanje oružja.  U Šimunima, gdje od svih turista Slovenci čine čak 90 posto, mnogi izgred pijanoga Pažanina nisu doživjeli kao međunacionalni sukob.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • davorinnn 27.07.2009.

    Budi svoga roda slika........ by thompson

  • davorinnn 27.07.2009.

    dobro došli na jadranu...u ovogodišnjoj ponudi imamo uključene i bombe ne samo batine..........to ti je kultura????eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hrvatska je postala ko albanija........najbolje če bit da ljudi samo love ribu jer to je najbolje što znaju iskoristit od jadrana,ionako kulture nemaju za turizam i smisao za domačinstvo....nije ni čudno da narod rađe ide u tursku i grčku....barem se nesikira da če mu ko auto razbit ili glavu....dobro neki se trude samo taj trud nestane zbog ovakih pijanih kretena

  • otto von bleffinger 27.07.2009.

    "barut" seljačino glupa reterdirana! koga bi ti tjerao? ionako ste svu zemlju na moru koju ste mogli prodali strancima kad ste glupi da gluplji nemožete bit!! i ono malo djedovine šta vam je ostalo prodali bi vragu za šaku novaca.. prodajte i to i idite ti i takvi u tri p... materine što dalje od hrvatske. u americi će vam biti bolje. to vam je obećana zemlja. zar ne? dao vam bog još par sazona kao ova pa da opet hranite i j... ovce i tovare i od njih živite, ionako za drugo niste sposobni ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare