To je to što me zanima!

Pahor je uvjeren da će se brzo riješiti granični spor

Pahor se na Bledu nakratko sastao s hrvatskim i slovenskim ministrom vanjskih poslova Gordanom Jandrokovićem te kolegom Samuelom Žbogarom
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Borut Pahor u pozdravnom je govoru na Bledu govorio o odnosima Slovenije i Hrvatske. Izjavio je kako se traži pravo rješenje koje bi zadovoljilo obje strane.
- Diplomati su vrlo aktivni u traženju rješenja, a moj susret s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor u Trakošćanu bio je vrlo dobar - rekao je premijer Pahor. On se pred početak konferencije nakratko sastao s hrvatskim i slovenskim ministrom vanjskih poslova Gordanom Jandrokovićem i Samuelom Žbogarom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stanibas 31.08.2009.

    DA nebi Drugarica KOSOR dala slučajno dio teritorija naše Domovine jer još uvijek sve je u tajnosti njihovih razgovora.

  • 1Broj 30.08.2009.

    ne treba ljude suditi po izgledu..................ali daj ga pogledajte molim vas.................ko degenerik je ispo na toj slici........................katastrofa od covjeka........................ne treba s njim nitko od nasih niti da pregovara................trazite nekoga drugoga za pregovore....................mozda kakvu zgodnu bosanku;)...................cujem da ih ima u sloveniji.

  • drug Tito_1 30.08.2009.

    naravno da je uvjeren kad će naši sve potpisat i ponizit ne sebe nego u ime nas svih Hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare