To je to što me zanima!

Pahor: Neću se više truditi i zvati premijera Sanadera

Slovenski premijer Borut Pahor tvrdi da je više od nekoliko puta telefonom zvao hrvatskog premijera Ivu Sanadera, no Sanader mu nije uzvratio poziv
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Borut Pahor izjavio je da više neće zvati hrvatskog premijera Ivu Sanadera radi dogovora o bilateralnom sastanku.
- Pokušao sam se dogovoriti o razgovoru s hrvatskim premijerom onoliko koliko je to bilo u mojoj moći, ali neuspješno. Nakon nekoliko pokušaja zaključujem da na drugoj strani nema volje za dogovor. Zato se više neću truditi - rekao je Pahor.
Kaže da je posljednjih dana nekoliko puta neuspješno pokušao telefonski razgovarati sa Sanaderom, ali da mu to nije uspjelo niti mu je hrvatski premijer uzvratio poziv.
- Kao predsjednik vlade sve sam učinio u dobroj vjeri i s iskrenim namjerama da izmijenimo stajališta o tome kako naprijed u našim odnosima. Odaziva s hrvatske strane nije bilo - objasnio je Pahor, koji nije zadovoljan objašnjenjem hrvatske strane da se sastanak dogovara diplomatskim kanalima.
- To mi objašnjenje nije uvjerljivo. Čini mi se važnijim da je trebala postojati spremnost da se predsjednici vlada čuju telefonski - rekao je Pahor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_33290 03.02.2009.

    lahku VAS JE SRAM DA SE NE ODZIVA NA POVABILU..PA TAKA POLITIKA,.....SLOVENIJA 4 EVER.....OLE OLE OLE SLOVENIJA AUFIDERZEN BALKA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • smuc 31.01.2009.

    Ako je istina da se naš premijer ne odaziva na pozive onda je potpuno u pravu !Jer mi čemo uć u tu zajednicu (nažalost ) htio to ovaj ili ne . Pitanje za Pahora gdje če tada biti vaša politička karijera jednog dana čete se Gospodine probuditi s glavom u noćnoj posudi.

  • Bibek 31.01.2009.

    pa šta taj seljačić misli da će Ivo skakat čim ovaj pucne prstima?..lol....

Komentiraj...
Vidi sve komentare