To je to što me zanima!

Pakoštane: Čekićem pred djecom napao oca i ženu

Nasilnik se nakon divljanja bacio s terase obiteljske kuće u Bušićevoj u Pakoštanima. Teško se ozlijedio pri skoku i završio u zadarskoj bolnici
Vidi originalni članak

B. P. (43) je ušao u subotu 40 minuta nakon ponoći u sobu u kojoj je spavala supruga J. P. (40) s malodobnom djecom i izudarao je čekićem po glavi. Djeca su plakala pa je u sobu ušao i njegov otac T. P. (70) te ga pokušao spriječiti u zlostavljanju žene, ali je i njega napao čekićem te ga udario po glavi. Potom se bacio s terase obiteljske kuće u Bušićevoj u Pakoštanima. Teško se ozlijedio pri skoku i završio u zadarskoj bolnici s ozljedama opasnim za život. Dobio je kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a supruga i otac lakše su ozlijeđeni te su i njima pružili pomoć u zadarskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miro333 29.10.2007.

    zena ima 40 god, a otac 70 god. i tu nest smrdi

  • gardy 28.10.2007.

    pred djecom,,znači da djece nije bilo onda bi on smjeo čekičem napasti,,,kakav naslov.....budala je budala ili pred djecom ili ne.

  • eva_greguric 28.10.2007.

    Doći u gluho doba noći i iz čista mira udarati čekićem po glavi ženu dok spava.....i to pred djecom....pa onda udariti oca.....Zar je taj luđak zaslužio da živi? Onda se pitam...tko sam ja da mu sudim....neka mu sudi dragi Bog ! A sudit će mu sigurno! Samo mi je žao nevinih ljudi koje je napao, osobito djece, jer im to može ostaviti teške psihičke traume. Ako i preživi, treba ga ostaviti da istrune u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare