To je to što me zanima!

Pakrac: Pijana si prerezala vene u policijskoj postaji

Ženu su u postaju priveli jer je navodno pijana nasrnula na svoga brata, a i otprije je poznata policiji po zanemarivanju i zlostavljanju male kćeri
Vidi originalni članak

Kata N. (44) iz Gaja kraj Pakraca pokušala se ubiti u policijskoj postaji prerezavši si žile na rukama. Policajci koji su se našli u stanici pozvali su Hitnu pomoć koja je ženu prebacila u pakračku Opću bolnicu. Ženu su u postaju priveli jer je navodno pijana nasrnula na svoga brata, a i otprije je poznata policiji po zanemarivanju i zlostavljanju maloljetne kćeri, piše jedan dnevni list. Kako je bila vidno pijana, u postaji se trebala otrijezniti i nakon toga biti podvrgnuta obradi. Iskoristila je trenutak te, svega nakon pola sata od dolaska u postaju, prerezala si žile. Policajci su je našli krvavu na podu sobe. Čime si je prerezala žile i što se točno dogodilo u policijskoj postaji, za sada nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • entoni 20.03.2008.

    Čudno čitam tekst, a nigdje ni riječi o velikoj nuždi ?

  • shikica 19.03.2008.

    ev samo čekam kad će buzdovan pomislit da sam ja napisala komentar dea_laniste, nisam ga napisala al se slažem sa kolegicom.......a ovoj ženi treba tretman u ludnici a ne u policiji pa nisu policajci krivi za njene incidente!!!

  • dea_laniste 19.03.2008.

    a ovaj buzdovan sam zna srat!!!!!!!!!!!!!!!DEBILU!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare