To je to što me zanima!

Pala kroz prozor, život joj spasila mreža za komarce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Moskva: Tanja (2) popela se i pala kroz prozor s 3. kata. S njom je pala mreža za komarce, koja je poslužila kao padobran, na kojoj je pala na pod
Vidi originalni članak

Malena Tanja G. (2) igrala se u srijedu u sobi moskovskog stana na trećem katu. U jednom trenutku roditelji su skrenuli pogled s djevojčice, koja se brzo popela na prozorsku klupicu. Na otvorenom prozoru je bila pričvršćena mreža za komarce. Curica je pala kroz prozor, a s njom je pala i mreža koja joj je spasila život jer se u tom trenutku ponašala poput padobrana.
- Prozor je bio otvoren. Primijetili smo da se popela, ali kroz glavu mi je prošla misao da je okvir čvrst i da se ništa neće dogoditi, ali tad je odjednom nestala kroz prozor - rekao je otac djevojčice Daniel. Da nije bilo mreže djevojčica bi sigurno poginula jer je ravno pod prozorom beton, no kako je padala s mrežom odletjela je na mekani travnjak. Liječnici su rekli kako ih je šokiralo što je djevojčica preživjela pad s te visine. Iako je slomila kuk i ima još ozljeda, dodaju da će se oporaviti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RoXiO 01.08.2009.

    "mislio je da je mreža za komarce čvrsta " - debil jedan ....!

  • marijamarijic 01.08.2009.

    mala, ne penji se na klupicu više... dragi Bog ju je spasio.

  • crnka27os 01.08.2009.

    ovo djete se ponovo rodilo:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare