To je to što me zanima!

Pala sa zgrade i poginula: 'Iva (19) je htjela upisati fakultet'

Podsjetimo, Iva Mamutović (19) iz Kočana poginula je u subotu. Pala je sa zgrade u Nišu dok je snimala video za društvene mreže. S njom su bila dva prijatelja
Vidi originalni članak

Mi imamo stan u Nišu u kojem je Iva živjela tako da ne znam kada je izašla u grad. Znam te mladiće s kojima se družila više od dvije godine, poznavali su se iz grada. Prijatelj me sinoć nazvao telefonom i rekao mi što se dogodilo. Ja sam se u tom trenutku krenuo prema Nišu. Iva je bila četvrta godina Gimnazije '9. maj' u Nišu i planirala je upisati Filozofski fakultet, kaže Filip Vanić (25), brat nastradale djevojke. 

BILA JE S PRIJATELJIMA Djevojka je pala s krova zgrade i preminula: Snimala je video?

Podsjetimo, Iva Mamutović (19) iz Kočana poginula je u subotu. Pala je sa zgrade u Nišu dok je snimala video za društvene mreže. S njom su bila dva prijatelja.

Djevojka je išla unazad, došla do ruba i izgubila ravnotežu te pala s visine od 15 metara na beton. Tužitelji kažu da je riječ o nesretnom slučaju. 

- Strašno, svi smo u šoku. Mi smo susjedi, ali smo kao obitelj. Ne znamo što se dogodilo sve što smo čuli, čuli smo iz medija. Majka djevojke je u šoku, ne može govoriti. Otac bi trebalo svaki tren doći iz Švicarske - rekla je jedna susjeda za Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 08.04.2019.

    I ja ocu upisat fakultet, ocu i ja past ? Al nisam u zgradi nego u kuci dali to ima kakve veze?

  • volimpršut 08.04.2019.

    Ma glavno da si se ti uslikavala.....ipak je važnije dobro se uslikati i dobro ispasti i poslati prijateljima nego život.

  • 08.04.2019.

    Suze ronim. Pa nije bila neizljecivo bolesna, nego g..pa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare